gratis verzenden en retourneren in NL en BE        Laagste prijsgarantie voor refurbished smartphones en tablets        Standaard 12 maanden garantie

Smartwatches

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. € 0,00
    € 0,00
    Op voorraad
    Green Mobile biedt de laagste prijsgarantie voor refurbished smartphones en tablets! Elders goedkoper? Neem contact met ons op.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een refurbished smartwatch kopen doe je bij Green Mobile

Ga voor een refurbished smartwatch van Apple! De smartwatch is de nieuwste gadget van Apple. Naast de normale functionaliteiten van een horloge ben je door een bluetooth-verbinding met je smartphone in staat berichten en telefoonoproepen te ontvangen op je smartwatch. Ook kun je gebruik maken van allerlei handige sportapps die onder andere je hartslag en stappen meten. Heb je voornemens om meer te bewegen of wil je bijhouden hoe goed je op dit moment al bezig bent? Of hou je gewoon heel erg van de nieuwste gadgets? Dan is een smartwatch echt wat voor jou!

Waarom een refurbished smartwatch?

Waarom je voor een refurbished smartwatch zou gaan in plaats van een nieuw exemplaar? Een refurbished product is allereerst een stuk goedkoper! Je kunt flink wat euro’s besparen door voor een refurbished watch te gaan in plaats van een nieuwe. Daarnaast is het device duurzaam en goed voor het milieu: een gebruikte smartwatch krijgt op deze manier een tweede leven en dit is beter voor het milieu dan recyclen. Bovendien is de kwaliteit van een refurbished smartwatch net zo goed als van een nieuw exemplaar omdat het product grondig gereinigd en getest wordt, alvorens we het in de webshop aanbieden. Bevat de smartwatch kapotte onderdelen? Dan worden deze vervangen.

Vragen over de refurbished smartwatch?

Wil je advies, tips of andere informatie omtrent de aanschaf van een refurbished smartwatch? Dan kun je te allen tijde contact met ons opnemen. Wij staan je graag te woord.