Zakelijke klant

Zakelijke refurbished smartphones

Wil je als bedrijf zakelijke refurbished smartphones kopen? Dan ben je bij Green Mobile aan het juiste adres! Wij stellen graag een op maat gemaakte offerte voor je op met een uiterst scherpe prijs! Uiteraard wordt er een testrapport meegestuurd en leveren wij enkel telefoons met de beste kwaliteit.

 
Offerte op maat
Wil je een offerte op maat aanvragen? Dat is geen enkel probleem! Wij stellen graag een uiterst scherpe voor jouw bedrijf op. Ook voor kleinere aantallen maken we graag een mooi aanbod. Stuur een e-mail naar [email protected].
 
BTW specificatie
Bij de op maat gemaakte offerte ontvang je een factuur met BTW specificatie. Je kunt contact met ons opnemen en naar onze betaal- en levercondities vragen.
 
Voorraad
Wil je een grotere hoeveelheid bestellen? Geen probleem! Dat regelen we graag voor je. Voor meer informatie kun je een offerte op maat aanvragen.
 
Persoonlijk advies
Wij adviseren je graag welke refurbished smartphone aansluit op de behoeften binnen jouw bedrijf. Onze lijntjes zijn kort en onze accountmanager helpt je graag.
 
Bijzonder snelle service
Wanneer je bij ons een offerteaanvraag doet proberen we dezelfde dag nog contact met jou op te nemen. Zijn de toestellen bij ons op voorraad? Dan heb je deze veelal de volgende werkdag al in huis; of op kantoor.
 
Volledig gecontroleerd
Wij vinden het belangrijk dat je lang kunt genieten van jouw investering in zakelijke toestellen. Daarom worden onze toestellen op meer dan 30 punten gecontroleerd en onderdelen worden vervangen waar nodig. Wij garanderen dat onze smartphones van uitstekende kwaliteit zijn en krijgen pas na de keuring de stempel refurbished.
 
Inclusief testrapport
Alle toestellen leveren wij inclusief testrapport. Kwaliteit gegarandeerd!
 
24 maanden garantie
Je krijgt 24 maanden garantie op je aankoop. Mocht er onverhoopt toch een defect zijn lossen wij dit uiteraard graag voor je op! Neem contact met ons op en we kijken samen naar een oplossing.
 
Groene keuze
De keuze voor een refurbished iPhone zakelijk is perfect wanneer je op een duurzame manier naar uniformiteit binnen jouw bedrijf streeft. Bovendien bespaar je tot 70% op de oorspronkelijke nieuwprijs! Samen met Green Mobile streef je naar een zero emissie en help je de CO2 uitstoot verminderen met 16kg per toestel!

Bekijk aanbod