Vacature allround magazijnmedewerker en reparatiemonteur

Ben jij op zoek naar een (bij)baan voor de zaterdag en heb je een voorliefde voor elektronica en smartphones? Wil jij er voor zorgen dat onze klanten netjes op tijd hun pakketjes ontvangen en meehelpen met diverse reparaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Green Mobile is hard op weg om de marktleider te worden op het gebied van refurbished smartphones. Service vinden wij erg belangrijk.

Wat ga je doen?

Als allround zaterdag orderpicker/repair medewerker zorg jij dat onze klanten netjes hun pakketjes binnen krijgen. Je zoekt de juiste telefoon bij de juiste order en checkt of de telefoon helemaal in perfecte staat is. Wanneer jij vindt dat de telefoon onze klant blij gaat maken zorg je dat de order verzonden wordt.

Ook mag je onze eigen “Inspector gadget” gaan ondersteunen met kleine reparatiewerkzaamheden. Daar is uiteraard wel een behoorlijke interesse voor smartphones en elektronica voor nodig (die wij dan ook van jou verwachten).

Jij bent?

Uitstekend in staat om zelfstandig te werken en hebt een voorliefde voor de nieuwste gadgets en elektronica. Je bent een harde werker, klantvriendelijk en vindt het belangrijk dat onze klanten de service krijgen die zij verdienen. Je bent niet bang om zelfstandig keuzes te maken en weet van doorpakken.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een succesvol, groeiend en vooral heel gezellig bedrijf. Wij vinden het allereerst zeer belangrijk dat jij onze producten van voor tot achter leert kennen. Wanneer jij uitblinkt in je werkzaamheden zijn mogelijkheden om door te groeien. Daarnaast ga je werken met de mooiste gadgets en leer je in korte tijd alles over de reparaties van smartphones.

Mogen wij jou binnenkort verwelkomen?

Kortom; ben jij gek op gadgets, steek jij graag de handen uit de mouwen en ben je op zoek naar een (bij)baan voor de zaterdag? Stuur dan jouw CV en sollicitatiebrief naar info@greenmobile.nl. Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op via ons telefoonnummer: 085-0282828