Verzenden & Retourneren

Verzenden

Alle refurbished smartphones en tablets worden gratis verzonden naar Nederland en België: wij betalen de verzendkosten! Overige landen in Europa betalen slechts € 6,99 verzendkosten. Voor accessoires (brievenbuspost) hanteren wij € 3,99 verzendkosten.

Verzendopties

Hieronder vind je een overzicht van onze verzendopties. Tijdens het bestelproces kun je aangeven welke optie het beste bij jouw wensen aansluit. Alle opties gelden als wij jouw bestelling én betaling op werkdagen vóór 23:59 uur ontvangen hebben. 

Bezorgdienst via PostNL

Jouw bestelling de volgende werkdag* tussen 08:00 en 17:00 uur gratis thuisbezorgd.

Gratis

Avondlevering via PostNL

Jouw bestelling de volgende werkdag* tussen 18:00 en 22:00 uur thuisbezorgd (ook mogelijk op zaterdagavond).

€2,99

PostNL pakjegemak

Jouw bestelling de volgende werkdag* bezorgd bij een PostNL servicepunt bij jou in de buurt.

Gratis

Bezorgdienst voor België

Jouw bestelling binnen 3 werkdagen* tussen 08:00 en 18:00 uur bezorgd in België.

Gratis

Brievenbus bezorging via Post NL

Accessoires worden in Nederland bezorgd via brievenbuspost.

€3,99

PostNL EU levering

Jouw bestelling voor € 6,99 binnen 3 - 10 werkdagen* bezorgd in Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Italië, Polen, Portugal, Spanje of de UK.

€6,99

Nadat uw bestelling is aangeboden bij Post NL ontvangt u van hen een track&trace code. Met deze code kunt u uw bestelling live volgen. Mocht u onverhoopt op het moment van levering niet thuis zijn wordt het pakket op een andere dag nogmaals aangeboden. Wanneer u de tweede keer ook niet thuis bent, dan zal het pakketje bewaard worden op een Post NL locatie waar u het pakket kunt ophalen.

28 dagen herroepingsrecht

Bij Green Mobile mag een artikel geruild of geretourneerd worden als het binnen 28 dagen na ontvangst bij onze klantenservice gemeld wordt. Na de melding van uw herroeping heeft u nog eens 14 dagen de tijd om ervoor te zorgen dat de goederen bij ons geretourneerd zijn. U kunt er ook voor kiezen om zonder melding het artikel te retourneren. Let er dan wel op dat het artikel binnen 28 dagen na ontvangst aan ons geretourneerd is.Het is van belang dat het product compleet is, in de oorspronkelijke verpakking zit (indien redelijkerwijs mogelijk) en alleen gebruikt is om te beoordelen of het aan de wensen en verwachtingen voldoet. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

* werkdagen ( maandag t/m vrijdag ) zaterdag voor 14:00 uur besteld wordt maandag aangeboden.

Retourneren

Wij verzoeken je onderstaand stappenplan te volgen om je toestel retour te sturen naar Green Mobile:

  1. Stuur een mail naar [email protected] en vraag hier om een herroepingsformulier.
  2. In de mail vermeld u duidelijk uw naam en uw ordernummer.
  3. Verzend uw retouraanvraag.
  4. Green Mobile zal contact met u opnemen en u van een herroepingsformulier voorzien. 

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort.

Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 28 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen.

Retourneren is gratis voor Nederlandse verzendingen en enkele en alleen als u gebruik maakt van onze retourlabel ( PostNL) welke u ontvangt van onze klantenservice.

U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 28 dagen is verstreken. 

U kunt ook gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

Retouradres:

Tjalk 62
2411 NZ Bodegraven