Verzenden & Retourneren

Verzenden

Alle refurbished smartphones en tablets worden gratis verzonden naar Nederland en België: wij betalen de verzendkosten! Overige landen in Europa betalen slechts € 6,99 verzendkosten. Voor accessoires (brievenbuspost) hanteren wij € 3,99 verzendkosten.

Verzendopties

Hieronder vind je een overzicht van onze verzendopties. Tijdens het bestelproces kun je aangeven welke optie het beste bij jouw wensen aansluit. Alle opties gelden als wij jouw bestelling én betaling op werkdagen vóór 23:59 uur ontvangen hebben. Bestellingen die op vrijdag worden geplaatst (waarbij de telefoon direct leverbaar is) en betaald zijn voor 23:59 uur worden op zaterdag afgeleverd. Bestellingen die worden gedaan (en direct leverbaar zijn) tussen zaterdag 00.00 uur en maandag 00.00 uur worden op maandag afgeleverd. 

Bezorgdienst via PostNL

Jouw bestelling de volgende werkdag* tussen 08:00 en 17:00 uur gratis thuisbezorgd.

Gratis

Bezorgdienst voor België

Jouw bestelling binnen 3 werkdagen* tussen 08:00 en 18:00 uur bezorgd in België.

Gratis

Brievenbus bezorging via Post NL

Accessoires worden in Nederland bezorgd via brievenbuspost.

€3,99

PostNL EU levering

Jouw bestelling voor € 6,99 binnen 3 - 10 werkdagen* bezorgd in Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Italië, Polen, Portugal, Spanje of de UK.

€6,99

Nadat uw bestelling is aangeboden bij Post NL ontvangt u van hen een track&trace code. Met deze code kunt u uw bestelling live volgen. Mocht u onverhoopt op het moment van levering niet thuis zijn wordt het pakket op een andere dag nogmaals aangeboden. Wanneer u de tweede keer ook niet thuis bent, dan zal het pakketje bewaard worden op een Post NL locatie waar u het pakket kunt ophalen.

28 dagen herroepingsrecht

Bij Green Mobile mag een artikel geruild of geretourneerd worden als het binnen 28 dagen na ontvangst bij onze klantenservice gemeld wordt. Na de melding van je herroeping heb je nog eens 14 dagen de tijd om ervoor te zorgen dat de goederen door ons ontvangen zijn. Je kunt er ook voor kiezen om zonder melding het artikel te retourneren. Let er dan wel op dat het artikel binnen 28 dagen na ontvangst aan ons geretourneerd is. Het bijsluiten van een pakbon of factuur is niet verplicht maar zorgt wel voor een snellere afhandeling. Het is van belang dat het product compleet is, in de oorspronkelijke verpakking zit (indien redelijkerwijs mogelijk) en alleen gebruikt is om te beoordelen of het aan de wensen en verwachtingen voldoet. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Op het moment dat er tijdens het transport schade ontstaat is het belangrijk dat het pakket goed verzekerd is verzonden. Hierover lees je onderstaand meer.

Retourneren

Wij verzoeken je onderstaand stappenplan te volgen om je toestel retour te sturen naar Green Mobile:

  1. Stuur een mail naar [email protected] en vraag hier om een herroepingsformulier.
  2. In de mail vermeld je duidelijk je naam en je ordernummer.
  3. Verzend je retouraanvraag.
  4. Green Mobile zal contact met je opnemen en je van een herroepingsformulier voorzien. 

 

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Goed om te weten; binnen Nederland verzenden wij onze telefoons kosteloos, dit betekent dat er geen verzendkosten worden terugbetaald indien er wordt herroepen.

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen er voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen en hebben kunnen inspecteren of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen.

De verzendkosten voor het retourneren komen voor kosten van de consument. Wij adviseren je om dit aangetekend/verzekerd (voldoende gefrankeerd) en goed verpakt te doen daar bij een probleem deze verzekering aangesproken zal moeten worden via de verzender van het pakket. De consument is zelf verantwoordelijk voor een deugdelijke verpakking en de retourzending. Er zal mogelijk waardevermindering in rekening gebracht worden als de zending incompleet, gebruikt is verdergaand dan de voorwaarden toestaan en/of beschadigd bij ons binnenkomt.

Je kunt ook gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

Retouradres:

Pottumstraat 5
3088GP Rotterdam