Kwaliteitscheck

Kwaliteitscheck op meer dan 20 punten

Wij vinden het belangrijk dat je lang kunt genieten van je nieuwe refurbished smartphone. Daarom bieden wij maar liefst 24 maanden garantie op refurbished smartphones. Deze garantie kunnen wij natuurlijk alleen bieden wanneer wij er zeker van zijn dat wij kwalitatief, goed werkende smartphones verkopen. Alle smartphones worden daarom bij Green Mobile eerst op meer dan 20 punten getest. Alleen wanneer ze onze grondige keuring doorlopen krijgen ze van ons de stempel refurbished.

Onze toestellen worden zowel handmatig als door middel van computersoftware gecontroleerd, getest en natuurlijk waar nodig gerepareerd. De toestellen bij Green Mobile zijn dus in top conditie.

Onze strenge controle

Onze strenge controle begint bij het controleren van de behuizing. Alleen wanneer wij zelf ook het toestel met liefde zouden willen ontvangen komt het toestel door de keuring. Vervolgens kijken we naar de binnenkant van het product. Zo worden de telefoons onder andere gecontroleerd op: accu, luidspreker, wifi, camera en andere communicatieapparatuur. Wij zorgen ervoor dat je een refurbished telefoon krijgt waar je nog jaren mee vooruit kan.

In onderstaande tabel vind je een overzicht van alle kwaliteitschecks die wij doen voordat een product bij ons op de website komt.

 

Op meer dan 20 punten een kwaliteitscheck

WIFI

Magnetische Sensor

Telefonie

USB

Scherm ingebrand

Versnellingsmeter

Hardware knoppen

Luidspreker achterzijde

Nabijheidssensor

Microfoon

Luidspreker voorzijde

Batterij

Camera voorzijde

Camera achterzijde

Trilfunctie

Scherpstelling camera

Flits

Gyroscoop

Touchscreen

Schermkleuren

Mobiele data