Green Mobile repair

Als marktleider in refurbished artikelen, repareren wij iedere dag telefoons, laptops en tablets. Daarom kun je bij Green Mobile ook terecht voor reparaties van jouw smartphone, tablet of laptop. Wij zijn hier iedere dag mee bezig en dus kunnen wij ondertussen best zeggen dat we er heel goed in zijn geworden. Door ons brede assortiment kunnen wij alle type smartphones, tablets en laptops repareren.

Garantie op repair

Op al onze geleverde repair diensten en onderdelen ontvangt u standaard drie maanden garantie. Mocht er binnen drie maanden onverhoopt iets kapot gaan? Geen paniek! Green Mobile staat voor u klaar.

Onze repair prijzen

Omdat wij zo transparant mogelijk werken, hebben wij hieronder een klein overzicht toegevoegd van de meest voorkomende reparaties en kosten. Uiteraard is dit slechts een kleine greep van de reparaties die wij voor u kunnen uitvoeren. Mocht uw reparatie niet in het onderstaande overzicht terugkomen, dan nodigen wij u graag uit om een e-mail te sturen naar: reparatie@greenmobile.nl. Onze technische jongens zullen vervolgens een prijsopgaaf voor u opstellen. Zo weet u van te voren hoeveel de reparatie gaat kosten en wat u kunt verwachten. Zo staat u nooit voor verrassingen.  

iPhone 7 Kosten
Display/scherm module vervangen vanaf €129,99
Batterij/accu vervangen vanaf €59,99
iPhone 6  
Display/scherm module vervangen vanaf €99,99
Batterij/accu vervangen vanaf €49,99
Samsung Galaxy S6  
Display/scherm module vervangen vanaf €149,99
Batterij/accu vervangen vanaf €59,99
Samsung Galaxy S7  
 Display/scherm module vervangen vanaf €159,99
Batterij/accu vervangen vanaf €69,99

Reparatie aanmelden

Het aanmelden van een reparatie is heel eenvoudig. Om uw reparatie aan te melden stuurt u een e-mail naar reparatie@greenmobile.nl of neemt u contact op met onze klantenservice via: 085 028 28 28. Uiteraard bent u ook van harte welkom bij ons repair center in Bodegraven. 

Ons adres:

  • Tjalk 62
  • 2411 NZ Bodegraven

De routebeschrijving naar ons repair center vind je hier