Klantenservice

Klantenservice

Of het nu gaat om een compliment, suggestie of vraag over uw bestelling, het team van Green Mobile staat voor u klaar. Voordat u contact met ons opneemt kunt u wellicht een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen (FAQ) onderaan deze pagina. Misschien staat uw vraag er wel tussen? Zo niet, neem gerust contact met ons op.

 

Contact

Voor vragen over uw bestelling kunt u gebruik maken van ons online chat servicesysteem. Voor overige vragen, of als u liever persoonlijk contact wilt, is onze klantenservice bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17.00 uur via:

Bel: 010 -42 86 372

of mail: [email protected]

Via de chat kunt u ons elke dag, 7 dagen per week bereiken tussen 9:00 - 23:00

Overige gegevens

KvK: 63703858

BTW: NL855362595B01

IBAN: NL17ABNA0839105932

 

Veel gestelde vragen (FAQ)

- Zijn alle prijzen inclusief BTW?

Ja, de prijzen op onze shop zijn inclusief BTW.

 

1 Omruil garantie van Green Mobile
1.1 Hoe werkt de omruil garantie van Green Mobile?

Wanneer u een telefoon heeft gekocht bij Green Mobile kunt u rekenen op 100% omruil garantie. Heeft u de telefoon binnen gekregen en vindt u dat er teveel krasjes of beschadigingen op zitten? Dan kunt u uw aankoop 100% gratis omruilen voor een ander toestel. 

Wilt u gebruik maken van onze omruil garantie? Volg dan de volgende stappen:

- Stuur een e-mail naar [email protected]

- U ontvangt vervolgens een herroepingsformulier inclusief retourlabel

- Geef vervolgens duidelijk aan op het herroepingsformulier dat u gebruik wilt maken onze omruil garantie

- Stuur het toestel geheel gratis naar ons op

2 Refurbished devices
2.1 Wat is een refurbished device?

Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Green Mobile terecht voor het inleveren van gebruikte en defecte smartphones en tablets. Maar ook smartphones en tablets uit klantretouren en demonstraties worden door ons ingezameld. Deze devices worden door Green Mobile 'gerefurbished', wat wil zeggen: onderzocht, uit elkaar gehaald, gereinigd en getest om er vervolgens een perfect functionerende smartphone of tablet van te maken. Refurbished telefoons en tablets worden door Green Mobile via deze webshop opnieuw op de markt gebracht. 

2.2 Waarom is dat belangrijk?

Veel smartphones en tablets bevatten mineralen en metalen die worden gewonnen in Congo. De opbrengst van deze mineralen en metalen wordt gebruikt om op een geweldadige manier conflicten uit te vechten, waarbij vaak kindsoldaten worden ingezet. 

Green Mobile brengt smartphones en tablets uit klantretouren, verkopersretouren en demonstraties opnieuw op de markt, waardoor er geen gebruik meer gemaakt wordt van deze conflictmineralen. In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) dragen zowel Green Mobile als onze klanten bij aan een circulaire economie.

2.3 Wat is het verschil tussen de kwaliteit 'goed', 'zeer goed' en 'als nieuw'?

Alle refurbished smartphones en tablets zijn bij Green Mobile beschikbaar in drie verschillende kwaliteitsklassen. De kwaliteit 'goed' heeft mogelijk lichte, zichtbare gebruikerssporen op het beeldscherm en/of de behuizing. De kwaliteit 'zeer goed' heeft nauwelijks gebruikerssporen en 'als nieuw' heeft geen tot zeer lichte gebruikerssporen op het beeldscherm en/of de behuizing. Alle kwaliteitsklassen zijn technisch in topconditie, hebben 24 maanden garantie en worden geleverd in een verpakking van Green Mobile.

2.4 Betaal ik verzendkosten voor mijn bestelling?

Alle refurbished smartphones en tablets worden gratis verzonden: wij betalen de verzendkosten! Voor accessoires (brievenbuspost) hanteren wij € 3,99 verzendkosten.

3 Bestelling
3.1 Hoe kan ik betalen voor mijn aankoop?

Afrekenen verloopt via Green Mobile snel, veilig en vertrouwd via uw eigen bank. Wij werken zonder bijkomende kosten met de meest gebruikte betaalmethoden van Nederland: iDeal, MasterCard, VISA, American Express, Maestro, of achteraf betalen via AfterPay. Voor Belgische klanten bieden wij tevens de mogelijkheid om via Bancontact/Mister Cash, Belfius of KBC te betalen! Voor onze Duitse klanten bieden wij een extra betaalmogelijkheid middels Sofortbanking.

3.2 Kan ik een BTW-factuur ontvangen?

Bij alle aankopen via de Green Mobile webshop wordt automatisch een factuur aangemaakt deze factuur is inclusief BTW.

3.3 Kan ik mijn bestelling annuleren?

Volgens de Nederlandse wet heeft de consument 14 dagen bedenktijd. Green Mobile geeft u echter 28 dagen bedenktijd.

Na de herroeping  heeft de klant 14 dagen de tijd om het product te retourneren. Kijk voor meer informatie over retourneren op https://www.greenmobile.nl/service/shipping-returns/

3.4 Ik kan een product niet vinden?

Wij proberen het aanbod in onze webshop zo goed mogelijk bij te houden. Het kan echter voorkomen dat een smartphone of tablet niet in ons assortiment is opgenomen, maar dat wij deze wel degelijk kunnen leveren. Als u contact opneemt met onze klantenservice helpen wij u graag verder.

3.5 Wat gebeurt er met mijn persoonsgegevens?

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor uw aankoop via de webshop van Green Mobile. Uw contactgegevens zijn noodzakelijk om met u te kunnen communiceren over uw aankoop en natuurlijk voor het versturen van uw bestelling.

4 Garantie
4.1 Hoe lang heb ik garantie op mijn aankoop?

Op al onze producten zit standaard 24 maanden garantie, ingaande op het moment van aankoop. Hoewel al onze refurbished devices streng gecontroleerd worden, kan er natuurlijk onverhoopt iets mis gaan. In dat geval kunt u gebruik maken van onze garantieregeling. 

Bovengenoemde garantie geldt onverminderd de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

De hierboven genoemde garantieregeling en de garantietermijnen die op onze website worden genoemd betreffen de door ons eigen aangeboden garantie of fabrieksgarantie. Deze door ons eigen aangeboden garantie of fabrieksgarantie doen niets af aan de wettelijke garantie.

4.2 Wat moet ik doen als mijn aankoop een defect vertoont?

Mocht uw refurbished device binnen de garantieperiode defect raken, dan kunt u gebruik maken van onze reparatieservice. Neemt u hiervoor a.u.b. contact met ons op via [email protected]. Na beoordeling en goedkeuring van onze reparatie-afdeling ontvangt u per e-mail een schadeformulier met verzendinstructies.

5 Cash Back
5.1 Kan ik de waarde van mijn oude toestel verrekenen met mijn nieuwe bestelling?

Het is helaas niet mogelijk om uw oude smartphone of tablet een op een in te ruilen voor een nieuw toestel. De waarde op de website voor uw oude toestel is indicatief. De daadwerkelijke waarde kan pas worden vastgesteld als wij het toestel in handen hebben en kunnen controleren. Hoe eerlijker u de vragenlijst invult, hoe reëler de indicatie van het retour te ontvangen bedrag zal zijn.

Wat onze klanten doorgaans doen is een nieuw toestel bestellen en hierna het oude toestel inleveren.