Refurbished Samsung Galaxy S9 Dual

Sorteer op:
Sorteer op:

Refurbished Samsung Galaxy S9 Dual

De Samsung Galaxy S9 Dual is het nieuwste vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant. De smartphone biedt een voorkant vullend 5.8 inch Quad HD+ sAMOLED scherm met een vingerafdrukscanner en een zeer goede camera. De randen boven en onder het scherm zijn nog kleiner geworden dan bij de Samsung Galaxy S8 en S8 Plus.

 

Voordelen

  • Voorkant vullend 5,8 inch-scherm met Quad HD+ resolutie
  • 12 megapixel-camera achterop met super slow motion-video’s
  • Zeer snel door zijn krachtige Exynos 9810-chip
  • In-display vingerafdrukscanner
  • Dual sim

 

Nadelen

  • De irisscanner werkt heel precies. Je moet de S9 Dual op de juiste hoogte houden, je ogen wijd genoeg open hebben en dit een tijdje vol houden

 

Simlockvrij

De Samsung Galaxy S9 Dual Refurbished is simlockvrij (unlocked), wat wil zeggen dat Nano-simkaarten van alle providers geaccepteerd worden.

Garantie

Net als op alle refurbished smartphones van Green Mobile heeft u ook op de refurbished Galaxy S9 Dual standaard 24 maanden garantie. Voor meer informatie over garantie verwijzen wij u graag door naar de pagina garantieregeling.

Camera

Een belangrijke nieuwe feature is super slow-mo, waarmee je beelden tijdelijk met 960 frames per seconde vastlegt en presteert ook in het donker goed door de variabele diagrafma.

Beeldscherm

De refurbished Samsung S9 Dual heeft een 5,8 inch groot Quad HD+ sAMOLED met superdunne bezels, een WQHD+ resolutie van 2960 bij 1440 pixels, een pixeldichtheid van 570 ppi en 18:9 verhouding.

Geheugen

De Galaxy S9 Dual heeft 64 GB geheugen en is uitbreidbaar met een Micro SD kaart tot maximaal 256 GB. Dit is met name aan te raden voor gebruikers die veel apps gebruiken of foto’s en video’s maken, omdat het Android besturingssysteem ook flink wat ruimte vergt. Het werkgeheugen van de S9 Dual is 4 GB.

Samsung Galaxy S9 Dual Refurbished kopen?

Refurbished betekent altijd goedkoper. Een refurbished Galaxy S9 Dual is namelijk tweedehands, maar tegelijkertijd vrijwel niet van nieuw te onderscheiden!

Bekijk de video van Samsung:

Uitleg over kwaliteit

Uitleg over kwaliteit Kwaliteit: Goed Kwaliteit: Zeer goed Kwaliteit: Als nieuw
Technisch in topconditie Ja Ja Ja
Beeldscherm Lichte, zichtbare sporen Zeer lichte gebruikssporen Als nieuw
Behuizing Lichte, zichtbare sporen Zeer lichte gebruikssporen Als nieuw
Oplader en/of datakabel ja ja ja
Verpakking Green Mobile Green Mobile Green Mobile
Garantie 24 maanden 24 maanden 24 maanden

Voorganger(s)

Galaxy S8

Opvolger

Galaxy S10