Refurbished Samsung Galaxy S5

Sorteer op:
Geen producten gevonden...
Sorteer op:

Refurbished Samsung Galaxy S5

De Samsung Galaxy S5 is sinds april 2015 verkrijgbaar en was de lang verwachte opvolger van de Galaxy S4. Het toestel voelt stevig aan en heeft een geribbelde achterkant, wat ervoor zorgt dat het comfortabel vast te houden is. Het 5,1 inch Full HD display heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels en past zich automatisch aan aan de lichtsterkte van uw omgeving. Maar niet alleen het display kan goed om gaan met licht: ook de 16 megapixel camera is enorm succesvol in moeilijke lichtomstandigheden. Een andere interessante functie is Selective Focus, waarmee op het onderwerp scherpgesteld kan worden en de achtergrond vervaagd. Verder bevat de refurbished S5 een vingerafdrukscanner en hartslagsensor.

Voordelen

 

Nadelen

 

Simlockvrij

Uiteraard! De refurbished Samsung S5 is simlockvrij en accepteert simkaarten van alle telecomaanbieders. Voor dit toestel is een Micro simkaart nodig.

Garantie

Van Green Mobile krijgt u standaard 24 maanden garantie op uw refurbished Samsung Galaxy S5.

Camera

U las het waarschijnlijk al in de intro: wij zijn fan van de camera! Deze krachtpatser van 16 megapixels maakt niet alleen prachtige HDR foto’s, ook de autofocus doet waar hij goed in is. Zelfs als het onderwerp snel beweegt! Uiteraard is er ook een tweede camera aanwezig: aan de voorzijde van de S5 bevindt zich een 2 megapixel camera.

Batterij

De 2800 mAh batterij van de Samsung Galaxy S5 heeft een Ultra Power Saving Mode, waarmee het display in zwart-wit wordt weergegeven en onnodige functies worden uitgeschakeld om batterij te sparen.

Kleuren

De refurbished Samsung Galaxy S5 is leverbaar in 4 verschillende kleuren: zwart, wit, goud en blauw.

Geheugen

De refurbished S5 heeft een eigen geheugen van 16 GB. Dit is uit te breiden met microSD kaartjes tot maximaal 128 GB. Het RAM geheugen van de S5 is 2 GB.

Bekijk de video van Samsung Galaxy S5:

Refurbished Samsung Galaxy S5 kopen?

De refurbished Samsung S5 is door Green Mobile onderzocht, uit elkaar gehaald, gereinigd en getest om er vervolgens een perfect functionerende smartphone van te maken!

Uitleg over kwaliteit

Uitleg over kwaliteit Kwaliteit: Goed Kwaliteit: Zeer goed Kwaliteit: Als nieuw
Technisch in topconditie Ja Ja Ja
Beeldscherm Lichte, zichtbare sporen Zeer lichte gebruikssporen Als nieuw
Behuizing Lichte, zichtbare sporen Zeer lichte gebruikssporen Als nieuw
Oplader en/of datakabel ja ja ja
Verpakking Green Mobile Green Mobile Green Mobile
Garantie 24 maanden 24 maanden 24 maanden

Voorganger

Samsung Galaxy S4

Opvolger

Samsung Galaxy S6