Refurbished Samsung Galaxy S10

Sorteren op:

Refurbished Samsung S10

Met weer een verbeterde versie van de Samsung, de refurbished Samsung S10, gaan we een nieuw tijdperk in. Deze mobiele innovatie is in onze webshop verkrijgbaar in de kleuren Zilver, Rood, Zwart, Blauw, Wit, en Groen. Tevens heeft de refurbished Samsung S10 een opslagruimte van 128GB dus kun je al je apps, bestanden en foto’s moeiteloos kwijt. Bij Green Mobile verkopen wij de toestellen met een kwaliteitskeurmerk. Zo kun je kiezen voor een uiterlijke kwaliteit Goed, Zeer goed en Als nieuw. Wij garanderen de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Onze Samsung 10 toestellen ondergaan eerst een grondige controle voordat ze de stempel refurbished krijgen. Alleen op die manier kunnen wij onze kwaliteit garanderen. Heb je nog vragen over onze toestellen? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag met vragen over de refurbished Samsung S10.

Specificaties van de Samsung S10 refurbished

Dat de Samsung S10 refurbished een mobiele innovatie wordt genoemd, is niet zonder reden. In vergelijking met zijn voorganger, de refurbished Samsung S9, komt de S10 op vele fronten beter uit de test. De Samsung S10 refurbished is platter dan zijn voorganger en heeft daarnaast een groter en beter scherm. Bovendien is de Samsung S10 sneller, krachtiger en geavanceerder dan de S9. Je kunt dus wel concluderen dat de Samsung S10 refurbished van futuristische klasse is en daar kun jij de vruchten van plukken!

Het display

Het scherm van de S10 refurbished is 6.1 inch. Dat is o.3 inch groter dan zijn voorganger en dit zorgt voor de ultieme kijkervaring. Tevens valt het Dynamic AMOLED QHD+ met Cinematic Infinity Display van de Samsung S10 over de randen van het toestel heen waardoor dit een oneindig uiterlijk uitstraalt. De kleuren en beelden spatten van je high quality scherm af en vormen samen met het randloze ontwerp een schitterend design.

De camera’s

Samsung blijft innoveren op het gebied van camera’s, zo ook bij de Samsung S10. AZo heeft deze refurbished telefoon niet één, maar drie camera’s achterop. Alle drie de camera’s zijn voorzien van Ultra-wide en Dual Pixel technologie. Dit laat je foto’s maken die niet alleen van hoge kwaliteit zijn, ook zorgt het voor extra scherptediepte en een optische zoom. De voorcamera mag natuurlijk ook niet achterblijven. De voorcamera van de Samsung S10 refurbished heeft een resolutie van 10 megapixel en laat jou scherpe selfies maken.

Werkgeheugen en batterij

Ook qua snelheid is de Samsung S10 refurbished er op vooruit gegaan. De Samsung S10 heeft een smartphone processor genaamd Exynos 9820 Octa en heeft een werkgeheugen van 8GB. Hiermee is hij twee keer zo snel als zijn voorganger. Traag door je apps heen schakelen is dus verleden tijd! Bovendien heeft de Samsung S10 refurbished een batterijcapaciteit van 3400 mAh. Zo geniet je van een langere levensduur van een opgeladen batterij.

Waarom een Samsung Galaxy S10 refurbished een slimme keuze is

Bij Green Mobile maak je eenvoudig een duurzame keuze door voor de Samsung Galaxy S10 refurbished te kiezen. Over de jaren heen hebben we al 30.000 kilogram aan CO2 bespaard door gebruikte toestellen een nieuw leven te geven. Onze toestellen worden voor verkoop grondig gecontroleerd en beoordeeld aan de hand van 30 kwaliteitspunten. Op basis van de score hangen wij de kwaliteitsstempel Als nieuw, Zeer goed of Goed aan het toestel. Door een Samsung Galaxy S10 refurbished te kopen verzeker je jezelf niet alleen van hoogwaardige kwaliteit, ook draag je bij aan een mindering van CO2 uitstoot. Jij bespaart alleen al 16 kilogram CO2. Goed doen voor jezelf resulteert ook in goed doen voor de planeet!

Toch liever een ander toestel dan de S10 refurbished?

Het kan natuurlijk zijn dat je er nog niet helemaal over uit bent of de S10 refurbished wat voor jou is. Gelukkig bieden wij nog veel meer refurbished Samsung toestellen aan waardoor jij een weloverwogen keuze kunt maken:

Refurbished S10 online bestellen

Bij Green Mobile ben je aan het juiste adres voor de beste refurbished S10 toestellen. In onze webshop plaats je gemakkelijk je bestelling. Als je dit op werkdagen voor 18:00 doet en het toestel is op voorraad, dan heb je het toestel de volgende dag al in huis. Mocht je nog vragen hebben over de refurbished S10 of over een van onze andere toestellen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij bieden 24/7 mailsupport aan op [email protected]. Tevens zijn wij op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 te bereiken op telefoonnummer 010 - 428 63 72.

Uitleg over kwaliteit

Uitleg over kwaliteit Kwaliteit: Goed Kwaliteit: Zeer goed Kwaliteit: Als nieuw
Technisch in topconditie Ja Ja Ja
Beeldscherm Lichte, zichtbare sporen Zeer lichte gebruikssporen Als nieuw
Behuizing Lichte, zichtbare sporen Zeer lichte gebruikssporen Als nieuw
Oplader en/of datakabel ja ja ja
Verpakking Green Mobile Green Mobile Green Mobile
Garantie 24 maanden 24 maanden 24 maanden