Refurbished Samsung Galaxy

Sorteren op:
Samsung Refurbished Samsung Galaxy S9 Blauw 256GB
759
Nieuwprijs
469
Samsung
Refurbished Samsung Galaxy S9 Blauw 256GB
759,00 469,00
Samsung Refurbished Samsung Galaxy S9 Plus Goud 256GB
627
Nieuwprijs
559
Samsung
Refurbished Samsung Galaxy S9 Plus Goud 256GB
627,27 559,00
Samsung Refurbished Samsung Galaxy S8 Plus Grijs 64GB
580
Nieuwprijs
339
Samsung
Refurbished Samsung Galaxy S8 Plus Grijs 64GB
579,59 339,00
Samsung Refurbished Samsung Galaxy S9 Dual Blauw 256GB
689
Nieuwprijs
489
Samsung
Refurbished Samsung Galaxy S9 Dual Blauw 256GB
689,00 489,00
Samsung Refurbished Samsung Galaxy S9 Plus Blauw 256GB
627
Nieuwprijs
559
Samsung
Refurbished Samsung Galaxy S9 Plus Blauw 256GB
627,27 559,00
Samsung Refurbished Samsung Galaxy S9 Goud 256GB
759
Nieuwprijs
469
Samsung
Refurbished Samsung Galaxy S9 Goud 256GB
759,00 469,00
Samsung Refurbished Samsung Galaxy S9 Grijs 256GB
759
Nieuwprijs
469
Samsung
Refurbished Samsung Galaxy S9 Grijs 256GB
759,00 469,00
Samsung Refurbished Samsung Galaxy S9 Paars 256GB
759
Nieuwprijs
469
Samsung
Refurbished Samsung Galaxy S9 Paars 256GB
759,00 469,00
Samsung Refurbished Samsung Galaxy S9 Dual Grijs 256GB
689
Nieuwprijs
489
Samsung
Refurbished Samsung Galaxy S9 Dual Grijs 256GB
689,00 489,00
Samsung Refurbished Samsung Galaxy S9 Plus Paars 256GB
627
Nieuwprijs
559
Samsung
Refurbished Samsung Galaxy S9 Plus Paars 256GB
627,27 559,00
Samsung Refurbished Samsung Galaxy S9 Dual Paars 256GB
689
Nieuwprijs
489
Samsung
Refurbished Samsung Galaxy S9 Dual Paars 256GB
689,00 489,00
Samsung Refurbished Samsung Galaxy S9 Dual Goud 256GB
689
Nieuwprijs
489
Samsung
Refurbished Samsung Galaxy S9 Dual Goud 256GB
689,00 489,00
Samsung Refurbished Samsung Galaxy S6 Edge Groen 32GB
386
Nieuwprijs
209
Samsung
Refurbished Samsung Galaxy S6 Edge Groen 32GB
385,99 209,00

Refurbished Samsung telefoons bij Green Mobile

Het wordt steeds duurder om high-end smartphones te kopen tegenwoordig. Tenzij u op speciale verkopen en promoties wacht, kunt u uiteindelijk honderden euro’s betalen. Dat is waarom veel consumenten kiezen voor gerenoveerde telefoons om wat geld te besparen. Op deze pagina zullen we eens kijken naar wat de term gerenoveerde telefoon eigenlijk betekent, en wat voor verschillende merken wij aanbieden. Zoals je zult zien, zijn opgeknapte telefoons eigenlijk heel gewoon maar u moet wat meer onderzoek doen dan je gewend bent. U wilt zeker weten dat u daadwerkelijk koopt wat voor u het beste is. Onze refurbished Samsung Galaxy's zijn zo goed als nieuw én natuurlijk krasvrij. Wij hebben de beste refurbished Samsung toestellen die online kunt vinden. Al onze refurbished Samsung toestellen worden op meer dan 20 verschillende punten gecontroleerd. Waar nodig worden ze voorzien van geheel nieuwe hardware. Je ontvangt hierdoor een telefoon die zo goed als nieuw is. Dit zijn de modellen die wij onder andere in ons assortiment hebben:

 

Gecontroleerd op meer dan 20 punten

Wij vinden het belangrijk dat je lang kunt genieten van je nieuwe refurbished Samsung. Daarom bieden wij maar liefst 24 maanden garantie op refurbished Samsungs. Deze garantie kunnen wij natuurlijk alleen bieden wanneer wij er zeker van zijn dat wij kwalitatief, goed werkende telefoons verkopen. Alle telefoons worden daarom bij Green Mobile eerst op meer dan 20 punten getest. Alleen wanneer ze onze grondige keuring doorlopen krijgen ze van ons de stempel refurbished. Onze toestellen worden zowel handmatig als door middel van computersoftware gecontroleerd, getest en natuurlijk waar nodig gerepareerd. De refurbished Smartphones bij Green Mobile zijn dus in top conditie.

Onze strenge controle

Onze strenge controle begint bij het controleren van de behuizing. Alleen wanneer wij zelf ook het toestel met liefde zouden willen ontvangen komt het toestel door de keuring. Vervolgens kijken we naar de binnenkant van het product. Zo worden de telefoons onder andere gecontroleerd op: accu, luidspreker, wifi, camera en andere communicatie-apparatuur. Wij zorgen ervoor dat je een refurbished Samsung krijgt waar je nog jaren mee vooruit kan.

Wat is een refurbished Samsung eigenlijk?

Gerenoveerde Samsung komen met wat stigma. De lagere prijzen impliceren, voor sommigen, dat er iets mis is met de telefoon. U hebt mogelijk ook refurbished Samsungs gezien die als "pre-owned" of "reconditioned" worden aangeboden. Dit zijn allemaal onderling verwisselbare termen die hetzelfde beschrijven. Al deze voorwaarden betekenen dat iemand de telefoon eerder heeft gekocht en vervolgens terugkeert naar Samsung, provider of verkoper. Meestal was er niets mis met gerenoveerde Samsung nog voordat ze "opgeknapt" waren; de persoon heeft misschien gewoon besloten dat ze het niet wilden. In andere gevallen had de refurbished telefoon een soort klein hardware probleem, zoals een scherm dat eruit klapte of een gebarsten behuizing. In dat geval werd de telefoon gerepareerd en opnieuw verkocht als een "gerenoveerd" artikel.

Maar wat betekent refurbished volgens Samsung?

Het verschil is, met een door de fabrikant gereviseerde smartphone, dat de reparaties die nodig waren om de mobiele telefoon 'als nieuw' te krijgen, rechtstreeks door de oorspronkelijke fabrikant werd uitgevoerd, in tegenstelling tot een derde partij. Zoals je je wel kunt voorstellen, heeft dit misschien uw voorkeur, maar refurbished Samsungs van Green Mobile zijn gewoon een goede deal. Niet alleen voor u maar ook voor het milieu! Koop zorgvuldig en bekijk alle opties en mogelijkheden. 

Als het gaat om gerenoveerd versus nieuw, er is echt geen ander verschil dan het feit dat het licht werd gebruikt voordat het in uw bezit kwam. Een refurbished Samsung zou net als nieuw moeten werken. Het is technisch gezien niet meer een "nieuwe" telefoon, dus de term "gerenoveerd" signaleert eigenlijk dat onderscheid. De persoon die de telefoon oorspronkelijk heeft gekocht, heeft het misschien zelfs nooit gebruikt. Ze hebben het misschien zelfs in de originele verpakking achtergelaten. Dat is de reden waarom gerenoveerde telefoons zoveel kunnen zijn - ze zijn eigenlijk nieuw, maar je krijgt ze met flinke korting. Bijvoorbeeld de refurbished Samsung S7 Edge serie. Deze serie is bij ons ruim in voorraad en met diverse kwaliteitsnormen; Goed, Zeer goed en Als Nieuw.

Goed
Bij een telefoon met de kwaliteitsnorm Goed kan je lichte gebruikerssporen verwachten maar is de smartphone technisch in orde. Er wordt 24 maanden garantie geboden en een oplader met data-kabel bijgeleverd. De levertijd is tussen de 2 tot 5 werkdagen.

Zeer Goed
Bij een telefoon met de kwaliteitsnorm Zeer Goed kan je zeer lichte gebruikerssporen verwachten maar is de smartphone technisch in orde. Er wordt 24 maanden garantie geboden en een oplader met data-kabel bijgeleverd. De levertijd is bijzonder! Voor 18:00 uur besteld, morgen in huis.

Als Nieuw
Bij een telefoon met de kwaliteitsnorm Als Nieuw kan je een nieuwe telefoon verwachten waarvan de smartphone technisch in orde maar de behuizing en het beeldscherm in perfecte staat verkeren. Er wordt 24 maanden garantie geboden en een oplader met data-kabel bijgeleverd. De levertijd is hier ook tussen de 2 en 5 werkdagen.

De betekenis van refurbished is niet meer minder dan een telefoon die technisch gecontroleerd en gegradeerd voor wat betreft de behuizing en het scherm. Refurbished is het Engelse woord voor 'gereviseerd'. Naast de technische controle en eventueel reparatie of vervanging van onderdelen wordt de buitenkant gepolijst en anders in ieder geval gegradeerd.

Dit is waar u op moet letten bij het winkelen voor refurbished Samsung telefoons

Als u wat geld wilt besparen moet u een aantal dingen in gedachten houden. U zult zelfs meer onderzoek willen doen dan u misschien zou doen als u een nieuw apparaat zou kopen. Bekijk de opties, de beschikbare kleur en de bijgeleverde accessoires. Controleer op garantie - Als de gereviseerde Samsung smartphone die u wilt kopen geen problemen heeft, zal de verkoper van de smartphone of de verkoper een garantie bij de aankoop opnemen (24 maanden op moederbord, 12 maanden op de batterij). Lees altijd de kleine lettertjes - u moet dit toch doen met een grote aankoop, maar het is vooral belangrijk wanneer u een gerenoveerde telefoon koopt. Bij Green Mobile kunt u ook met AfterPay betalen. Dit houdt in dat je achteraf een factuur krijgt. Binnen 14 dagen moet er worden afgerekend voor jouw refurbished Samsung Galaxy toestel.

De beste plaats om refurbished Galaxy toestellen te kopen

Wat is de beste plaats om gerenoveerde Samsung te kopen? Er zijn eigenlijk genoeg plaatsen waar u refurbished smartphones kunt kopen. Bij bekende retailers of providers maar ook bij louche handelaren. Wij van Green Mobile garanderen u de beste keuze en uitsluitend refurbished Samsung toestellen van uitstekende kwaliteit te verkopen.

Ons assortiment Refurbished Samsung telefoons

In het assortiment vind je oudere modellen zoals de telefoon 6 maar ook modellen uit een recenter verleden. De Samsung 9 64 gb is hier een voorbeeld van.

Naast refurbished Samsung toestellen, vind je bij Green Mobile ook refurbished iPhones. Neem contact met ons op.

De refurbished Samsung uit ons assortiment heeft dezelfde kwaliteit, functionaliteit en design als de originele telefoon. Bovendien betaalt u meer als u een nieuwe telefoon aanschaft. Wilt u meer weten over onze refurbished smartphones en bijbehorende accessoires voordat u er één koopt? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord. Toch liever een refurbished iPhone? Neem dan een kijkje in ons assortiment.