gratis verzenden en retourneren in NL en BE        Laagste prijsgarantie voor refurbished smartphones en tablets        Standaard 12 maanden garantie

Getoonde prijzen zijn incl. BTW

Samsung Stereo Headset oordopjes

€ 16,99
Green Mobile biedt de laagste prijsgarantie voor refurbished smartphones en tablets! Elders goedkoper? Neem contact met ons op.
Minimaal 2 tot 5 dagen levertijd
Zullen we je op de hoogte houden wanneer dit product weer leverbaar is?
Laat je e-mailadres achter.

Samsung Stereo Headset oordopjes

Verbeter je geluidservaring! Met deze Samsung Stereo Headset, voorzien van een klassiek design, maakt je optimaal gebruik van de gespreks- en/of multimedia mogelijkheden van jouw apparatuur. De headset heeft een 3,5 mm. aansluiting en een geïntegreerde microfoon, zodat je naast muziek luisteren ook kunt bellen. Aan de bedrading zit een ingebouwde volume knop en gespreksregelaar.


Kenmerken
  • Kleur: zwart
  • Kabellengte: Ca. 120 cm.
Meer informatie
Article code 502159
Kleur n.v.t.
Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Samsung Stereo Headset oordopjes


Aantal sterren

Refurbished smartphones, tablets en smartwatches van Green Mobile zijn uitvoerig gereinigd en getest. Speciale software controleert alle functies van het device en bepaald of het apparaat door de kwaliteitscontrole komt. Knoppen, schakelaars en uiterlijke kenmerken worden handmatig door medewerkers van het team van Green Mobile getest. Zo garanderen we niet alleen toestellen die er netjes uit zien, maar ook technisch in topconditie zijn.


KWALITEIT: GOEDKWALITEIT: ZEER GOEDKWALITEIT: ALS NIEUW
Technisch in topconditie Ja Ja Ja
Beeldscherm Lichte, zichtbare gebruikssporen Zeer lichte, zichtbare gebruikssporen Als nieuw
Behuizing Lichte, zichtbare gebruikssporen Zeer lichte, zichtbare gebruikssporen Als nieuw
Verpakking Green Mobile  Green Mobile  Green Mobile 
Garantie 12 maanden 12 maanden 12 maanden


De kwaliteit 'goed' heeft mogelijk lichte, zichtbare gebruikerssporen op het beeldscherm en/of de behuizing. De kwaliteit ‘zeer goed’ heeft mogelijk enkele zeer oppervlakkige krasjes op het scherm en/of de behuizing. De kwaliteit 'als nieuw' heeft geen tot zeer lichte gebruikerssporen op het beeldscherm en/of de behuizing. Alle kwaliteitsklassen zijn technisch in topconditie en hebben 12 maanden garantie.