Sale

Sorteer op:
Sorteer op:

Refurbished telefoons sale

In de online sale van Green Mobile staan 24 uur per dag de beste aanbiedingen voor je klaar. Het aanbod is enorm groot en heel gevarieerd. In de sale vind je Applewatches, iPad Pro, iPhones, Macbooks, earpods, screenprotectors, flipcases, autoladers, travel chargers en diverse accessoires. Allemaal voor een voordelige prijs natuurlijk.

Houd je van het jagen op koopjes dan is dit de ideale pagina. Struin niet meer alle winkels af op zoek naar het juiste item voor een mooie prijs, maar filter online eenvoudig. Door links in je beeldscherm gebruik te maken van de filters kun je gemakkelijk door de online sale heen navigeren. Op deze manier vind je eenvoudig de producten waar je naar op zoek bent in de sale. Maandelijks wordt de online sale aangevuld met nieuwe producten in de sale. Houd de sale dus zeker in de gaten voor de laatste aanbiedingen!

Bij aankoop van meerdere items kan de korting hoog oplopen. Hierdoor bespaar je enorme bedragen op refurbished communicatie apparatuur. Green Mobile heeft voor jou de beste merken geselecteerd. Je vindt sale artikelen van refurbished iPhones, Samsung, Huawei en meer.