Screenprotectors

Sorteer op:
Sorteer op:

Waarom een screenprotector voor smartphones

Een scherm is een zeer fragiel onderdeel van het gehele apparaat. De touchscreens aan de voorkant van een telefoon, zijn steeds geavanceerder geworden in de loop der jaren. De kwaliteit hiervan is niet meer vergelijkbaar met de schermen van een aantal jaar geleden. Het nadeel van zo’n modern scherm is dat deze relatief snel kapot gaat. Het advies luidt daarom om een screenprotector bij de telefoon aan te schaffen om je smartphone de optimale bescherming te bieden. De screenprotectors zijn verkrijgbaar voor verschillende maten, merken en modellen. Daarnaast heb je de keuze uit een glazen of een plastic screenprotector. Hieronder leggen we meer uit over de verschillende soorten screenprotectors. Bij Green Mobile vind je screenprotectors voor refurbished iPhone toestellen en refurbished Samsung.

Screenprotectors van plastic

Ben je op zoek naar een beschermend laagje voor het scherm van je smartphone, maar wil je dit wel enigszins binnen een budget houden? Dan is een plastic screenprotector van het merk Mobilize zeker de goede keuze voor jou. De plastic screenprotector is een laagje van folie. Deze is gemaakt van een speciaal soort microvezel, waar krassend materiaal zoals je sleutels niet doorheen kunnen komen. Zo kun je je telefoon zonder zorgen in je tas laten zitten.

Screenprotectors van glas

Voor de Huawei P10 verkopen wij ook een glass protector. Wanneer je telefoon valt, beschadigt als eerste het glas en niet het scherm van je telefoon. Greenmobile doet er nog een schepje bovenop met de bescherming met een glazen screenprotector. De glass protector is van het merk Panzer Glass. Dit type glas is 9 keer sterker dan gewoon glas en eenvoudig aan te brengen zonder luchtbellen.

Bescherming van het kostbare scherm

Als je een dure telefoon hebt, dan is het begrijpelijk dat je zo lang mogelijk wilt genieten van het loepzuivere beeld. Een scherm vol met krassen is daarom echt zonde. Films en foto’s zien er veel mooier uit op een scherm zonder krassen. Kies daarom voor een screenprotector van een materiaal die voor jou het voordeligste is en het beste bij je toestel past.

Een screenprotector is een uitstekende bescherming voor je beeldscherm, maar zorgt er ook voor dat je scherm niet vies wordt. De stofjes in je tas en vingerafdrukken blijven niet plakken op de screenprotector. Vieze vlekken veeg je dus makkelijk weg. Met een screenprotector heb je ook geen last van de reflectie van de zon, waardoor je beeld altijd goed zichtbaar is. Zelfs met een glass protector merk je niks van de schittering van de zon.

Met een screenprotector bescherm je je smartphone tegen:

Vragen over screenprotectors

Op de site staat bij elk product item veel informatie, maar wij begrijpen het ook als je nog extra vragen hebt. Je wil natuurlijk gelijk de juiste accessoires kopen. Stel daarom vooral je vragen aan onze klantenservice via de mail of chat. Of bel ons op 085-0282828. Onze klantenservice is dagelijks telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.