gratis verzenden en retourneren in NL en BE        Laagste prijsgarantie voor refurbished smartphones en tablets        Standaard 12 maanden garantie
  • Home
  • Mobilize Tri-Fold Case Apple iPad 2017/Air

Getoonde prijzen zijn incl. BTW

Mobilize Tri-Fold Case Apple iPad 2017/Air

€ 24,99
Green Mobile biedt de laagste prijsgarantie voor refurbished smartphones en tablets! Elders goedkoper? Neem contact met ons op.
Minimaal 2 tot 5 dagen levertijd
Zullen we je op de hoogte houden wanneer dit product weer leverbaar is?
Laat je e-mailadres achter.

Mobilize Tri-Fold Case Apple iPad 2017/Air

Deze ultra dunne Mobilize Tri-Fold Case is een book case waarvan de linkerkant gemaakt is van PU leder met een streepjes design. De rechterkant is een mooie transparante hardcover gemaakt van polycarbonaat. De linker binnenkant is voorzien van een zacht zwart materiaal. Doordat de case beschikt over een drieluik is hij eenvoudig neer te zetten in een stand functie, waardoor je gemakkelijk foto's en video's kunt bekijken op jouw Apple iPad 2017/air. Het PU leder is flexibel genoeg om de voorkant van de case in zijn geheel naar achteren te klappen, mocht dit gewenst zijn. Bovendien beschikt de Tri-Fold case over een wake-up functie; hij gaat automatisch aan als je hem opent en gaat automatisch weer uit als je hem sluit. De hardcover is voorzien van alle nodige uitsparingen om jouw Apple iPad 2017/air goed te kunnen blijven bedienen. Daarnaast heeft hij nog enkele kleine uitsparingen welke er voor zorgen dat jouw iPad de mogelijkheid heeft om genoeg te blijven ventileren.

  • Wake-up functie
  • Flexibel
  • Ultradun
Meer informatie
Article code 501836
Kleur n.v.t.
Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Mobilize Tri-Fold Case Apple iPad 2017/Air


Aantal sterren

Refurbished smartphones, tablets en smartwatches van Green Mobile zijn uitvoerig gereinigd en getest. Speciale software controleert alle functies van het device en bepaald of het apparaat door de kwaliteitscontrole komt. Knoppen, schakelaars en uiterlijke kenmerken worden handmatig door medewerkers van het team van Green Mobile getest. Zo garanderen we niet alleen toestellen die er netjes uit zien, maar ook technisch in topconditie zijn.


KWALITEIT: GOEDKWALITEIT: ZEER GOEDKWALITEIT: ALS NIEUW
Technisch in topconditie Ja Ja Ja
Beeldscherm Lichte, zichtbare gebruikssporen Zeer lichte, zichtbare gebruikssporen Als nieuw
Behuizing Lichte, zichtbare gebruikssporen Zeer lichte, zichtbare gebruikssporen Als nieuw
Verpakking Green Mobile  Green Mobile  Green Mobile 
Garantie 12 maanden 12 maanden 12 maanden


De kwaliteit 'goed' heeft mogelijk lichte, zichtbare gebruikerssporen op het beeldscherm en/of de behuizing. De kwaliteit ‘zeer goed’ heeft mogelijk enkele zeer oppervlakkige krasjes op het scherm en/of de behuizing. De kwaliteit 'als nieuw' heeft geen tot zeer lichte gebruikerssporen op het beeldscherm en/of de behuizing. Alle kwaliteitsklassen zijn technisch in topconditie en hebben 12 maanden garantie.