gratis verzenden en retourneren in NL en BE        Laagste prijsgarantie voor refurbished smartphones en tablets        Standaard 12 maanden garantie
  • Home
  • Smart Cover incl. Crystal Case Apple iPad Mini/2/3
Sale
-20%

Getoonde prijzen zijn incl. BTW

Smart Cover incl. Crystal Case Apple iPad Mini/2/3

Speciale prijs € 19,99 Normale prijs € 24,99
Green Mobile biedt de laagste prijsgarantie voor refurbished smartphones en tablets! Elders goedkoper? Neem contact met ons op.
Op voorraad
Zullen we je op de hoogte houden wanneer dit product weer leverbaar is?
Laat je e-mailadres achter.

Mobilize Smart Cover incl. Crystal Case Apple iPad Mini/2/3

Combineer het gemak van een Smart Cover met de beschermende eigenschappen van een Crystal Case, en je hebt de Mobilize Smart Cover inclusief Crystal Case. Klik je iPad in de Crystal Case en zorg er op deze manier voor dat jouw iPad Mini beschermd blijft tegen krassen, stof en andere ongemakken. Doordat de case transparant is, valt het amper op dat er een case om jouw tablet zit. Aan de voorkant zit de Smart Cover. Vouw de cover open en je kunt hem gebruiken als stand case. Vouw je de cover dicht, dan gaat jouw iPad Mini automatisch in de slaapstand, zodat je batterij bespaart en geen ongewenste acties kunt uitvoeren op je iPad.

  • Gemaakt van kwalitatief PU
  • Strak, modern design
  • Magneetsluiting aan de bovenkant
Meer informatie
Article code 501747
Kleur Nee
Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Smart Cover incl. Crystal Case Apple iPad Mini/2/3


Aantal sterren

Refurbished smartphones, tablets en smartwatches van Green Mobile zijn uitvoerig gereinigd en getest. Speciale software controleert alle functies van het device en bepaald of het apparaat door de kwaliteitscontrole komt. Knoppen, schakelaars en uiterlijke kenmerken worden handmatig door medewerkers van het team van Green Mobile getest. Zo garanderen we niet alleen toestellen die er netjes uit zien, maar ook technisch in topconditie zijn.


KWALITEIT: GOEDKWALITEIT: ZEER GOEDKWALITEIT: ALS NIEUW
Technisch in topconditie Ja Ja Ja
Beeldscherm Lichte, zichtbare gebruikssporen Zeer lichte, zichtbare gebruikssporen Als nieuw
Behuizing Lichte, zichtbare gebruikssporen Zeer lichte, zichtbare gebruikssporen Als nieuw
Verpakking Green Mobile  Green Mobile  Green Mobile 
Garantie 12 maanden 12 maanden 12 maanden


De kwaliteit 'goed' heeft mogelijk lichte, zichtbare gebruikerssporen op het beeldscherm en/of de behuizing. De kwaliteit ‘zeer goed’ heeft mogelijk enkele zeer oppervlakkige krasjes op het scherm en/of de behuizing. De kwaliteit 'als nieuw' heeft geen tot zeer lichte gebruikerssporen op het beeldscherm en/of de behuizing. Alle kwaliteitsklassen zijn technisch in topconditie en hebben 12 maanden garantie.