gratis verzenden en retourneren in NL en BE        Laagste prijsgarantie voor refurbished smartphones en tablets        Standaard 12 maanden garantie
  • Home
  • Mobilize Slim Wallet Book Case Huawei Ascend P7
Sale
-0%

Getoonde prijzen zijn incl. BTW

Mobilize Slim Wallet Book Case Huawei Ascend P7

€ 19,99
Green Mobile biedt de laagste prijsgarantie voor refurbished smartphones en tablets! Elders goedkoper? Neem contact met ons op.
Minimaal 2 tot 5 dagen levertijd
Zullen we je op de hoogte houden wanneer dit product weer leverbaar is?
Laat je e-mailadres achter.

Mobilize Slim Wallet Book Case Huawei Ascend P7

De Mobilize Slim Wallet Book Case is gemaakt van hoogwaardig PU leder en heeft binnenin een mooie, mat zwarte hardcover. De hardcover en het PU leder zijn ultra dun ontworpen, zodat de gehele case mooi dun blijft en je hem gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen. Daarnaast is de binnenkant van de case voorzien van PU leder, echter voelt deze zachter aan. Hierdoor beschermt hij het scherm van jouw Refurbished Huawei Ascend P7 goed tegen eventuele krasjes. De vele uitsparingen in de hardcover zorgen er voor dat je alle knoppen en aansluitingen van jouw Refurbished Huawei Ascend P7 goed kunt blijven gebruiken. Aan de linker binnenkant van de case zitten twee horizontale vakjes voor pasjes en één verticaal vak voor geld. Je sluit de case af door middel van een flapje met hierin een geïntegreerde magneet.

  • Gemaakt van hoogwaardig PU leder
  • Ultra dun ontworpen
  • Binnenkant van de case is voorzien van zacht PU leder
Meer informatie
Article code 501373
Kleur n.v.t.
Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Mobilize Slim Wallet Book Case Huawei Ascend P7


Aantal sterren

Refurbished smartphones, tablets en smartwatches van Green Mobile zijn uitvoerig gereinigd en getest. Speciale software controleert alle functies van het device en bepaald of het apparaat door de kwaliteitscontrole komt. Knoppen, schakelaars en uiterlijke kenmerken worden handmatig door medewerkers van het team van Green Mobile getest. Zo garanderen we niet alleen toestellen die er netjes uit zien, maar ook technisch in topconditie zijn.


KWALITEIT: GOEDKWALITEIT: ZEER GOEDKWALITEIT: ALS NIEUW
Technisch in topconditie Ja Ja Ja
Beeldscherm Lichte, zichtbare gebruikssporen Zeer lichte, zichtbare gebruikssporen Als nieuw
Behuizing Lichte, zichtbare gebruikssporen Zeer lichte, zichtbare gebruikssporen Als nieuw
Verpakking Green Mobile  Green Mobile  Green Mobile 
Garantie 12 maanden 12 maanden 12 maanden


De kwaliteit 'goed' heeft mogelijk lichte, zichtbare gebruikerssporen op het beeldscherm en/of de behuizing. De kwaliteit ‘zeer goed’ heeft mogelijk enkele zeer oppervlakkige krasjes op het scherm en/of de behuizing. De kwaliteit 'als nieuw' heeft geen tot zeer lichte gebruikerssporen op het beeldscherm en/of de behuizing. Alle kwaliteitsklassen zijn technisch in topconditie en hebben 12 maanden garantie.