gratis verzenden en retourneren in NL en BE        Laagste prijsgarantie voor refurbished smartphones en tablets        Standaard 12 maanden garantie
  • Home
  • Premium Gelly Book Case Samsung Galaxy S8 Plus

Getoonde prijzen zijn incl. BTW

Premium Gelly Book Case Samsung Galaxy S8 Plus

€ 19,99
Op voorraad

* Verplichte velden

SKU : Premium Gelly Book Case Samsung Galaxy S8 Plus
Categories: Accessoires
Zullen we je op de hoogte houden wanneer dit product weer leverbaar is?
Laat je e-mailadres achter.

Mobilize Premium Gelly Book Case Samsung Galaxy S8+

De Mobilize Premium Gelly Book Case is gemaakt van hoogwaardig PU leder. Aan de rechter binnenkant zit een transparante Gelly softcover waar je eenvoudig jouw refurbished Galaxy S8 Plus in kunt plaatsen. Deze flexibele Gelly beschermt jouw Samsung tegen vallen en stoten. Aan de linker binnenkant van de case is ruimte voor een bankpas, ID-kaart of briefgeld. De flap behoedt het beeldscherm tegen nare krassen.

De Mobilize Premium Gelly Book Case maakt slim gebruik van dezelfde technologie die gebruikt wordt voor tablet cases. Zo blijft met deze case je S8 Plus perfect staan op zijn zijkant, waardoor je handsfree kunt genieten van filmpjes of gemakkelijker kunt videobellen. Het grote voordeel van de case zit hem in het feit dat deze niet sluit door middel van een flap met geïntegreerde magneet aan de zijkant, maar dat de magneet is weggewerkt in de flap aan de voorzijde.

  • Kunstlederen buitenkant
  • Inclusief Gelly softcover
  • Handige stand-functie
  • Ruimte voor pas, visitekaartje of briefgeld
Meer informatie
Article code Nee
Kleur n.v.t.
Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Premium Gelly Book Case Samsung Galaxy S8 Plus


Aantal sterren

Refurbished smartphones, tablets en smartwatches van Green Mobile zijn uitvoerig gereinigd en getest. Speciale software controleert alle functies van het device en bepaald of het apparaat door de kwaliteitscontrole komt. Knoppen, schakelaars en uiterlijke kenmerken worden handmatig door medewerkers van het team van Green Mobile getest. Zo garanderen we niet alleen toestellen die er netjes uit zien, maar ook technisch in topconditie zijn.


KWALITEIT: GOEDKWALITEIT: ZEER GOEDKWALITEIT: ALS NIEUW
Technisch in topconditie Ja Ja Ja
Beeldscherm Lichte, zichtbare gebruikssporen Zeer lichte, zichtbare gebruikssporen Als nieuw
Behuizing Lichte, zichtbare gebruikssporen Zeer lichte, zichtbare gebruikssporen Als nieuw
Verpakking Green Mobile  Green Mobile  Green Mobile 
Garantie 12 maanden 12 maanden 12 maanden


De kwaliteit 'goed' heeft mogelijk lichte, zichtbare gebruikerssporen op het beeldscherm en/of de behuizing. De kwaliteit ‘zeer goed’ heeft mogelijk enkele zeer oppervlakkige krasjes op het scherm en/of de behuizing. De kwaliteit 'als nieuw' heeft geen tot zeer lichte gebruikerssporen op het beeldscherm en/of de behuizing. Alle kwaliteitsklassen zijn technisch in topconditie en hebben 12 maanden garantie.