gratis verzenden en retourneren in NL en BE        Laagste prijsgarantie voor refurbished smartphones en tablets        Standaard 12 maanden garantie
Sale
-0%

Getoonde prijzen zijn incl. BTW

Mobilize Premium Folio Case Apple iPad Air 2

€ 24,99
Green Mobile biedt de laagste prijsgarantie voor refurbished smartphones en tablets! Elders goedkoper? Neem contact met ons op.
Minimaal 2 tot 5 dagen levertijd
Zullen we je op de hoogte houden wanneer dit product weer leverbaar is?
Laat je e-mailadres achter.

Mobilize Premium Folio Case Apple iPad Air 2

De Mobilize Premium Folio Case is gemaakt van hoogwaardig PU leder met binnenin een hardcover van polycarbonaat. Deze hardcover is voorzien van handige uitsparingen, zodat alle knoppen en poorten van jouw Apple iPad Air 2 altijd beschikbaar zijn. Aan de linker binnenkant van de case zitten drie vakjes voor pasjes, briefgeld en/of visitekaartjes. De case beschikt over een stand functie, zodat je jouw Apple iPad Air 2 gemakkelijk neer kunt zetten en eenvoudig foto's of video's kunt bekijken. Tevens heeft hij aan de linker binnenkant een band, welke aan de zijkanten met elastiek is vastgezet. Hierdoor is hij geschikt voor verschillende hand formaten en kun je de case gemakkelijk vasthouden. Deze strakke en netjes afgewerkte case is een lust voor het oog en functioneel in gebruik.

  • Gemaakt van hoogwaardig PU leder
  • Handige uitsparingen, zodat alle knoppen en poorten altijd beschikbaar zijn
  • Stand functie
Meer informatie
Article code 501838
Kleur n.v.t.
Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Mobilize Premium Folio Case Apple iPad Air 2


Aantal sterren

Refurbished smartphones, tablets en smartwatches van Green Mobile zijn uitvoerig gereinigd en getest. Speciale software controleert alle functies van het device en bepaald of het apparaat door de kwaliteitscontrole komt. Knoppen, schakelaars en uiterlijke kenmerken worden handmatig door medewerkers van het team van Green Mobile getest. Zo garanderen we niet alleen toestellen die er netjes uit zien, maar ook technisch in topconditie zijn.


KWALITEIT: GOEDKWALITEIT: ZEER GOEDKWALITEIT: ALS NIEUW
Technisch in topconditie Ja Ja Ja
Beeldscherm Lichte, zichtbare gebruikssporen Zeer lichte, zichtbare gebruikssporen Als nieuw
Behuizing Lichte, zichtbare gebruikssporen Zeer lichte, zichtbare gebruikssporen Als nieuw
Verpakking Green Mobile  Green Mobile  Green Mobile 
Garantie 12 maanden 12 maanden 12 maanden


De kwaliteit 'goed' heeft mogelijk lichte, zichtbare gebruikerssporen op het beeldscherm en/of de behuizing. De kwaliteit ‘zeer goed’ heeft mogelijk enkele zeer oppervlakkige krasjes op het scherm en/of de behuizing. De kwaliteit 'als nieuw' heeft geen tot zeer lichte gebruikerssporen op het beeldscherm en/of de behuizing. Alle kwaliteitsklassen zijn technisch in topconditie en hebben 12 maanden garantie.