gratis verzenden en retourneren in NL en BE        Laagste prijsgarantie voor refurbished smartphones en tablets        Standaard 12 maanden garantie

Getoonde prijzen zijn incl. BTW

Mobilize Gelly Case Huawei Ascend P7

€ 12,99
Minimaal 2 tot 5 dagen levertijd
Zullen we je op de hoogte houden wanneer dit product weer leverbaar is?
Laat je e-mailadres achter.

Mobilize Gelly Case Huawei Ascend P7

De Mobilize Gelly Case is gemaakt van hoogwaardig TPU en valt onder de categorie softcases. TPU, ook wel Thermoplastische Polyurethanen, is relatief zacht materiaal en daardoor erg flexibel. Hij sluit dan ook goed aan om jouw Refurbished Huawei Ascend P7. De Gelly cases zijn van hoge kwaliteit en bieden een goede slijtvastheid. Doordat de case voorzien is van opstaande randen wordt het display van jouw Refurbished Huawei Ascend P7 goed beschermd tegen eventuele krassen en vlekken. De Gelly cases zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren!

  • Gemaakt van hoogwaardig TPU
  • Flexibel
Meer informatie
Article code 501834
Kleur n.v.t.
Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Mobilize Gelly Case Huawei Ascend P7


Aantal sterren

Refurbished smartphones, tablets en smartwatches van Green Mobile zijn uitvoerig gereinigd en getest. Speciale software controleert alle functies van het device en bepaald of het apparaat door de kwaliteitscontrole komt. Knoppen, schakelaars en uiterlijke kenmerken worden handmatig door medewerkers van het team van Green Mobile getest. Zo garanderen we niet alleen toestellen die er netjes uit zien, maar ook technisch in topconditie zijn.


KWALITEIT: GOEDKWALITEIT: ZEER GOEDKWALITEIT: ALS NIEUW
Technisch in topconditie Ja Ja Ja
Beeldscherm Lichte, zichtbare gebruikssporen Zeer lichte, zichtbare gebruikssporen Als nieuw
Behuizing Lichte, zichtbare gebruikssporen Zeer lichte, zichtbare gebruikssporen Als nieuw
Verpakking Green Mobile  Green Mobile  Green Mobile 
Garantie 12 maanden 12 maanden 12 maanden


De kwaliteit 'goed' heeft mogelijk lichte, zichtbare gebruikerssporen op het beeldscherm en/of de behuizing. De kwaliteit ‘zeer goed’ heeft mogelijk enkele zeer oppervlakkige krasjes op het scherm en/of de behuizing. De kwaliteit 'als nieuw' heeft geen tot zeer lichte gebruikerssporen op het beeldscherm en/of de behuizing. Alle kwaliteitsklassen zijn technisch in topconditie en hebben 12 maanden garantie.