gratis verzenden en retourneren in NL en BE        Laagste prijsgarantie voor refurbished smartphones en tablets        Standaard 12 maanden garantie

Getoonde prijzen zijn incl. BTW

Detachable Wallet Book Case Galaxy S8

€ 24,99
Op voorraad

* Verplichte velden

SKU : Detachable Wallet Book Case Galaxy S8
Categories: Accessoires
Zullen we je op de hoogte houden wanneer dit product weer leverbaar is?
Laat je e-mailadres achter.

Mobilize Detachable Wallet Book Case Samsung Galaxy S8

The best of both worlds: de Detachable Wallet Book Case. Voor iedereen die niet kan of wil kiezen tussen een hardcover of een wallet book is dit de perfecte oplossing. Deze case is namelijk beide!

Deze bijzondere case heeft rondom kunstleder, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De magneten in de voorkant van de case zorgen ervoor dat deze goed gesloten blijft. Aan de binnenkant vindt je ruimte voor 2 pasjes, visitekaartjes of wat gevouwen briefgeld. Zo heb je altijd het hoognodige bij de hand. Aan de andere binnenzijde is een transparante hardcover te vinden die jouw Galaxy S8 beschermt tegen krassen, vallen en stoten. Natuurlijk is ook de bekende stand-functie ingebouwd, voor comfortabel handsfree gebruik.

Maar er is meer! Even geen zin in een grote wallet, maar toch op zoek naar bescherming voor je S8? De hardcover die in de case te vinden is, kun je eenvoudig uitnemen. Deze is namelijk bevestigd met enkele sterke magneten. Nu heb je minimale omvang zonder een extra cover te hoeven kopen. Ook hier is aan details gedacht, zo is het kunstleer van de buitenkant ook op de achterkant van deze kunststof cover te vinden. Ga voor beauty én brains met deze handige 2-in-1 case.

  • Mooi kunstlederen buitenkant
  • Stevige magneetsluiting
  • Ruimte voor 2 pasjes, visitekaartjes of briefgeld
  • Uitneembare hardcover ook los te gebruiken
Meer informatie
Article code Nee
Kleur n.v.t.
Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Detachable Wallet Book Case Galaxy S8


Aantal sterren

Refurbished smartphones, tablets en smartwatches van Green Mobile zijn uitvoerig gereinigd en getest. Speciale software controleert alle functies van het device en bepaald of het apparaat door de kwaliteitscontrole komt. Knoppen, schakelaars en uiterlijke kenmerken worden handmatig door medewerkers van het team van Green Mobile getest. Zo garanderen we niet alleen toestellen die er netjes uit zien, maar ook technisch in topconditie zijn.


KWALITEIT: GOEDKWALITEIT: ZEER GOEDKWALITEIT: ALS NIEUW
Technisch in topconditie Ja Ja Ja
Beeldscherm Lichte, zichtbare gebruikssporen Zeer lichte, zichtbare gebruikssporen Als nieuw
Behuizing Lichte, zichtbare gebruikssporen Zeer lichte, zichtbare gebruikssporen Als nieuw
Verpakking Green Mobile  Green Mobile  Green Mobile 
Garantie 12 maanden 12 maanden 12 maanden


De kwaliteit 'goed' heeft mogelijk lichte, zichtbare gebruikerssporen op het beeldscherm en/of de behuizing. De kwaliteit ‘zeer goed’ heeft mogelijk enkele zeer oppervlakkige krasjes op het scherm en/of de behuizing. De kwaliteit 'als nieuw' heeft geen tot zeer lichte gebruikerssporen op het beeldscherm en/of de behuizing. Alle kwaliteitsklassen zijn technisch in topconditie en hebben 12 maanden garantie.