gratis verzenden en retourneren in NL en BE        Laagste prijsgarantie voor refurbished smartphones en tablets        Standaard 12 maanden garantie
  • Home
  • Classic Gelly Wallet Book Case Galaxy S8+

Getoonde prijzen zijn incl. BTW

Classic Gelly Wallet Book Case Galaxy S8+

Speciale prijs € 19,99 Normale prijs € 24,99
Op voorraad

* Verplichte velden

SKU : Classic Gelly Wallet Book Case Galaxy S8+
Categories: Accessoires
Zullen we je op de hoogte houden wanneer dit product weer leverbaar is?
Laat je e-mailadres achter.

Mobilize Classic Gelly Wallet Book Case Samsung Galaxy S8+

De Mobilize Gelly Wallet Book Case is gemaakt van hoogwaardig PU leder met een ingebouwde Gelly cover van TPU. Doordat er gebruik is gemaakt van glad kunstleer, blijft de case lang mooi. Aan de binnenkant is hij afgewerkt met een zachte grijze voering en beschikt hij over een flexibele Gelly cover. Hierdoor beschermt hij het scherm van jouw refurbished Samsung Galaxy S8+ tegen eventuele beschadigingen en worden vallen en stoten goed opgevangen. De vele uitsparingen in de Gelly zorgen er voor dat je alle knoppen en aansluitingen goed kunt blijven gebruiken. Het voordeel van een Gelly cover is dat deze door zijn flexibiliteit langer meegaat, niet breekt en dus duurzaam is. Het PU leder is ultra dun, zodat de case in zijn geheel mooi compact blijft en je hem gemakkelijk overal mee naar toe kunt nemen. Aan de linker binnenkant van de case zitten twee horizontale vakjes voor pasjes, één verticaal vak voor briefgeld. Je sluit de case af door middel van een flapje met een geïntegreerde magneet. Verder zijn de randen van de case afgewerkt met een strak stiksel, zodat het geheel nog meer tot zijn recht komt.

  • Inclusief interne flexibele Gelly cover
  • Nuttige uitsparingen
  • Ruimte voor pasjes en briefgeld
  • Strak, modern design
Meer informatie
Article code Nee
Kleur n.v.t.
Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Classic Gelly Wallet Book Case Galaxy S8+


Aantal sterren

Refurbished smartphones, tablets en smartwatches van Green Mobile zijn uitvoerig gereinigd en getest. Speciale software controleert alle functies van het device en bepaald of het apparaat door de kwaliteitscontrole komt. Knoppen, schakelaars en uiterlijke kenmerken worden handmatig door medewerkers van het team van Green Mobile getest. Zo garanderen we niet alleen toestellen die er netjes uit zien, maar ook technisch in topconditie zijn.


KWALITEIT: GOEDKWALITEIT: ZEER GOEDKWALITEIT: ALS NIEUW
Technisch in topconditie Ja Ja Ja
Beeldscherm Lichte, zichtbare gebruikssporen Zeer lichte, zichtbare gebruikssporen Als nieuw
Behuizing Lichte, zichtbare gebruikssporen Zeer lichte, zichtbare gebruikssporen Als nieuw
Verpakking Green Mobile  Green Mobile  Green Mobile 
Garantie 12 maanden 12 maanden 12 maanden


De kwaliteit 'goed' heeft mogelijk lichte, zichtbare gebruikerssporen op het beeldscherm en/of de behuizing. De kwaliteit ‘zeer goed’ heeft mogelijk enkele zeer oppervlakkige krasjes op het scherm en/of de behuizing. De kwaliteit 'als nieuw' heeft geen tot zeer lichte gebruikerssporen op het beeldscherm en/of de behuizing. Alle kwaliteitsklassen zijn technisch in topconditie en hebben 12 maanden garantie.