Margetoestellen

Sorteren op:
Apple Refurbished iPhone 8 Goud 64GB - Marge
579
Margeprijs
189
Apple
Refurbished iPhone 8 Goud 64GB - Marge
579,00 189,00
Apple Refurbished iPhone 8 Grijs 64GB - Marge
579
Margeprijs
189
Apple
Refurbished iPhone 8 Grijs 64GB - Marge
579,00 189,00
Apple Refurbished iPhone 8 Zilver 64GB - Marge
579
Margeprijs
189
Apple
Refurbished iPhone 8 Zilver 64GB - Marge
579,00 189,00

Wat zijn margetoestellen?

Margetoestellen zijn over het algemeen goedkoper om aan te schaffen. Op het moment dat wij een tweedehands toestel of smartphone inkopen dan hoeft er geen btw over de inkoop betaald te worden. Dit betekent dat wij hier dus ook geen btw hoeven door te rekenen aan de consument. Een margetoestel wordt daarom geleverd met een factuur waar geen btw op gespecificeerd staat. Dit betekent dus dat er ook geen btw kan worden teruggevorderd indien je het toestel zakelijk aanschaft. Wel kan de aanschaf voor zakelijke klanten gewoon als kosten in de boekhouding worden opgevoerd.

Voor particuliere klanten is btw terugvorderen niet van toepassing maar hebben zij juist een voordeel dat de btw over de inkoop niet wordt doorgerekend en je dus onderaan de streep minder betaalt. 

Krijg ik een factuur bij aankoop van een margetoestel?

Ja zeker. Je ontvangt gewoon een factuur op naam zoals je van ons gewend bent. Alleen wordt er zoals hierboven uitgelegd geen btw vermeld op de factuur.

Heb ik garantie op een margetoestel?

Ja, uiteraard heb je gewoon garantie op je product bij aankoop. Dit geldt ook voor een margetoestel. De garantietermijn wordt per product omschreven. 

Kan ik btw terugvragen van de belastingdienst bij aankoop van een margetoestel?

Nee, de btw is bij aankoop van een margeproduct niet gespecificeerd en dus ook niet terug te vorderen. Wel kan de aanschaf als kosten in de boekhouding worden opgevoerd.

Waarom worden het margetoestellen genoemd?

Een product waarbij over de inkoop geen btw hoeft te worden betaald, omdat deze btw al eerder betaald is, valt voor de belastingdienst onder de zogenaamde margeregeling. Dit geldt bijvoorbeeld voor tweedehands producten. Vanwege deze margeregeling spreken we bij telefoons van ‘margetoestellen’.

Waarom zou ik voor een margetoestel kiezen?

Of je nu een margetoestel of een andere refurbished smartphone koopt maakt niet. Het enige verschil voor jou als koper, is dat de btw niet gespecificeerd en teruggevorderd kan worden. Dus kies het product en prijs waar je enthousiast van wordt en wij leveren gewoon de producten en kwaliteit zoals je van ons gewend bent.

Margetoestellen kopen bij Green Mobile

De beste deal voor een margetoestel koop je natuurlijk bij Green Mobile. We beoordelen iedere telefoon op alle cruciale punten. Overzichtelijke kwaliteit, inclusief garantie en factuur. Bekijk direct het actuele aanbod, bestel eenvoudig en ontvang je nieuwe toestel razendsnel.