Refurbished Huawei P9

Sorteer op:
Geen producten gevonden...
Sorteer op:

Refurbished Huawei P9

De refurbished Huawei P9 is de opvolger van de succesvolle Huawei P8 die in 2016 op de markt werd gebracht. Het toestel is van dezelfde gemakken voorzien als zijn voorganger, maar is uiteraard ook verbeterd. Dit is met name te merken op het gebied van hardware. Het toestel heeft – net als alle andere toestellen van Huawei – een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Met het 5,2 inch-scherm met 1920 bij 1080 pixels kunt u alles doen wat u van een smartphone mag verwachten!

Voordelen

 

Nadelen

 

Simlockvrij

Deze refurbished Huawei P9 is simlockvrij. Zo kunt u eenvoudig uw huidige simkaart in deze Huawei smartphone plaatsen en behoudt u alle gegevens zoals opgeslagen telefoonnummers.

Garantie

Bij aankoop van de Huawei P9 heeft u standaard 24 maanden garantie. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de pagina over onze garantieregeling.

Camera

De refurbished Huawei P9 beschikt over twee 12-megapixelcamera’s: een dual-lens. Met de hoogwaardige hardware en software en de twee Leica lenzen maakt u haarscherpe foto’s van superieure kwaliteit! De dubbele camera vang meer licht op dan reguliere smartphonecamera’s - foto’s maken bij weinig licht is hierdoor geen probleem! Ook is het diafragma aanpasbaar, waardoor u kunt kiezen om op één object te focussen en de rest te vervagen. De selfiecamera heeft een resolutie van 8 megapixels, waarmee u altijd mooi op de foto staat.

Batterij

Het toestel beschikt over een prima batterij met een capaciteit van 3000 mAh. Wanneer u het toestel intensief gebruikt, kunt u ‘m precies een hele dag gebruiken.

Kleuren

Het toestel is verkrijgbaar in de kleuren grijs en zilver. Let op: wij zijn afhankelijk van producten die ingeleverd worden uit bijvoorbeeld klantretouren of verkoopdemonstraties. Het is dus mogelijk dat bepaalde kleuren niet direct leverbaar zijn. In dit geval kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Per telefoon (085 – 0282828) of e-mail ([email protected])

Besturingssysteem

De refurbished Huawei P9 draait op Android 6.0 marshmallow systeem. Hiermee kunt u uw toestel helemaal personaliseren met het oneindige aanbod apps dat de Android market te bieden heeft.

Geheugen

Het toestel beschikt over 32 GB opslagruimte. Is dit niet genoeg? Dan kunt u uw geheugen uitbreiden met een microSD-kaart van maximaal 128 GB.

Refurbished Huawei P9 kopen?

De refurbished Huawei P9 is door Green Mobile onderzocht, uit elkaar gehaald, gereinigd en getest om er vervolgens een perfect functionerende smartphone van te maken!

Bekijk de video van Huawei:

Uitleg over kwaliteit

Uitleg over kwaliteit Kwaliteit: Goed Kwaliteit: Zeer goed Kwaliteit: Als nieuw
Technisch in topconditie Ja Ja Ja
Beeldscherm Lichte, zichtbare sporen Zeer lichte gebruikssporen Als nieuw
Behuizing Lichte, zichtbare sporen Zeer lichte gebruikssporen Als nieuw
Oplader en/of datakabel ja ja ja
Verpakking Green Mobile Green Mobile Green Mobile
Garantie 24 maanden 24 maanden 24 maanden

Voorganger(s)

Huawei P8