Refurbished Huawei P9 Lite

Sorteer op:
Geen producten gevonden...
Sorteer op:

Refurbished Huawei P9 Lite

De Refurbished Huawei P9 Lite heeft veel overeenkomsten met zijn grote broer, de Huawei P9. Toch zijn er wel degelijk verschillen. De Huawei P9 Lite heeft een krachtige processor met acht cores. De P9 daarentegen heeft een krachtige Kirin 955 octa-core processor waardoor deze iets sneller is dan de P9 Lite. De refurbished P9 Lite is met name van plastic gemaakt terwijl de reguliere versie meer aluminium bevat.

Voordelen

 

Nadelen

 

Simlockvrij

Deze refurbished smartphone is simlockvrij. Zodoende kunt u eenvoudig uw huidige simkaart in deze Huawei smartphone plaatsen en behoudt u al gegevens zoals opgeslagen telefoonnummers. Voor de refurbished Huawei P9 Lite is een nano simkaart nodig.

Garantie

Bij aankoop van de Huawei P9 Lite heeft u standaard 24 maanden garantie. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de pagina over onze garantieregeling.

Camera

Met de refurbished Huawei P9 Lite maakt u scherpe foto’s. Dit komt omdat de smartphone is uitgerust met een 13 megapixel-camera aan de achterzijde. Aan de voorzijde is een 8 megapixel-camera ingebouwd waarmee u full HD video opnames maakt.

Batterij

Deze refurbished Huawei bezit een verwisselbare 3000 mAh batterij. Bij een volle accu kunt u de telefoon de hele dag gebruiken. Bij beperkter gebruik zelfs anderhalve dag. Kortom, u koopt een energiezuinige smartphone.

Kleuren

De refurbished Huawei P9 Lite is leverbaar in de kleuren zwart, goud en zilver. Let op: Wij zijn afhankelijk van producten die ingeleverd worden uit bijvoorbeeld klant retouren of verkoopdemonstraties. Het is dus mogelijk dat bepaalde kleuren niet direct leverbaar zijn. In dit geval kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Per telefoon (085 – 028 28 28) of e-mail ([email protected])

Geheugen

De Huawei P9 Lite heeft 3GB aan werkgeheugen en 16 GB intern geheugen. De smartphone is tevens uitbreidbaar met een microSD-geheugenkaart.

Refurbished Huawei P9 Lite kopen?

Refurbished betekent altijd goedkoper. Een refurbished Huawei P9 Lite is namelijk tweede hands, maar tegelijkertijd vrijwel niet van nieuw te onderscheiden!

Bekijk de video van Huawei:

Uitleg over kwaliteit

Uitleg over kwaliteit Kwaliteit: Goed Kwaliteit: Zeer goed Kwaliteit: Als nieuw
Technisch in topconditie Ja Ja Ja
Beeldscherm Lichte, zichtbare sporen Zeer lichte gebruikssporen Als nieuw
Behuizing Lichte, zichtbare sporen Zeer lichte gebruikssporen Als nieuw
Oplader en/of datakabel ja ja ja
Verpakking Green Mobile Green Mobile Green Mobile
Garantie 24 maanden 24 maanden 24 maanden