Wat zegt je smartphone over je persoonlijkheid?

Wat zegt je smartphone over je persoonlijkheid?

Wist je dat de keuze voor een smartphone heel wat over jouw persoonlijkheid zegt? Want niet alleen je kleding, je favoriete boek of je kapsel zegt wat over jou. Ben je klaar voor de confrontatie? Dit zegt jouw smartphone over jou!

Refurbished iPhone

Als iPhone-bezitter ben jij een tikkeltje gevoelig voor status. Ook heb je een voorliefde voor mooie spullen en gadgets: jou maak je niet blij met meuk van de Action. Eigenlijk ben je altijd bezig met nadenken over wat anderen van je vinden. Maar op een plek waar jij je helemaal thuis voelt, ben je de gezelligste persoon in de kamer. Probeer wat minder onzeker te zijn en ga uit van je eigen kracht!

Huawei

Net als andere Android-gebruikers ben met een 'Huawei' een vriendelijk persoon die altijd rekening houdt met anderen. Sterker nog, jij stelt het geluk van anderen boven jouw eigen geluk. Iedereen om je heen zal dat heel erg waarderen en daarom zullen ze ook aardig tegen jou blijven doen. Maar soms is het helemaal niet erg om wat meer aan jezelf te denken! Kom wat vaker voor jezelf op en ga voor je eigen geluk!

Refurbished LG

Er is één ding wat jij als LG-bezitter het állerbelangrijkst vindt: je uiterlijk. Geen enkele spiegel of winkelruit is veilig voor jou: je blijft altijd even staan om te kijken of je shirt niet gekreukt is of dat je mascara niet op je knieën hangt. Heb je een feestje maar zit je haar niet goed? Je sterft nog liever dan dat je gaat. Maar hierdoor loop jij er wel áltijd stijlvol en verzorgd bij. En je bent ook nog eens een hartstikke gezellig persoon met wie mensen graag optrekken.

Samsung

Jij bent een open boek. Al jouw vrienden, familieleden en kennissen kennen je hele levensverhaal. Jij liegt nooit ergens over en je houdt zeker van praten. Dat is een perfecte omschrijving van jou als je een Samsung smartphone hebt. Misschien vinden sommigen het irritant dat je zoveel praat, maar daar moet je je niks van aantrekken. Want jij houdt tenminste het gesprek gaande en gezellig! Nokia Er wordt vaak tegen je gezegd dat je een beetje terughoudend bent wat betreft veranderingen. Je hebt nog sneakers die in 2011 in de mode waren en je loopt rond in een jasje dat je moeder zelfs nog aan had toen zij jong was. Maar je moet jezelf natuurlijk niet gaan veranderen, zolang jij gelukkig bent. Je weet wat ze zeggen: als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder! Dat motto hangt inmiddels boven je bed in de slaapkamer.

Bekijk ons smartphone-assortiment

Klopt jouw persoonlijkheid, of wordt het toch tijd voor een nieuwe smartphone? Kijk in onze webshop voor refurbished telefoons!

Karin
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter