Wat is Visual Voicemail? ✓ Lees hier de voordelen

De Visual Voicemail app is vooral heel praktisch. Je ziet overzichtelijk in een lijst je voicemailberichten weergegeven. Je bepaalt zelf wanneer je welk bericht afluistert en je kan berichten doorspoelen, terugspelen en pauzeren. Via de app is het ook makkelijker om het nummer van de beller op te slaan in je contacten (fijn!). Terugbellen of een sms’je sturen? Dat doe je met één druk op de knop.

Visual Voicemail nog niet beschikbaar voor iPhone-gebruikers

iPhone-gebruikers moeten nog even geduld hebben. Maar ook zij kunnen naar alle waarschijnlijkheid binnenkort gebruik maken van Visual Voicemail. KPN werkt met Apple samen om binnenkort Visual Voicemail aan iOS-gebruikers aan te kunnen bieden. De wijzigingen in de
KPN-voicemaildienst betekenen wel dat je opgeslagen berichten slechts tot twee weken na de aanpassingen kan beluisteren. Daarna zal KPN ze allemaal verwijderen. Ook het terugbellen via toets 1 verdwijnt en je kunt nog maar 2 in plaats van 5 welkomstboodschappen inspreken.

Net als T-Mobile

T-Mobile was jarenlang de enige provider in Nederland die Visual Voicemail aan zijn iPhone-klanten aanbood. Klanten van Vodafone, KPN, Telfort en Ben met iPhones konden wel via de Voozzle-app Visual Voicemail gebruiken.

Bron: Bright.nl

Karin, Green Mobile
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter