Vier redenen om een refurbished smartphone te kopen

Een refurbished smartphone kopen: waarom zou je dat doen? Een refurbished toestel heeft tal van voordelen. Van een lagere prijs tot duurzaamheid: vier redenen om te kiezen voor een refurbished toestel!

 

De lagere prijs is een reden om een refurbished smartphone te kopen

Schrik je ook altijd zo van de prijzen van nieuwe, losse toestellen? Je kunt er vaak gerust een week all-inclusive van op vakantie. Het grote voordeel van refurbished toestellen kopen is dat de prijs een stuk lager ligt. Het geld dat je overhoudt kun je op deze manier mooi voor andere leuke dingen gebruiken. Vakantie bijvoorbeeld.

 

Het milieu

Als je een refurbished smartphone koopt, geef je een gebruikt toestel een tweede leven. Dit is een stuk duurzamer dan recyclen. Door een refurbished device te kopen in plaats van een nieuwe, lever je een bijdrage aan bijvoorbeeld materiaal- en energiebesparing, vermindering van giftige stoffen en gevaarlijk afval en vermindering van de uitstoot van broeikasgassen. Oftewel: een beter milieu en een betere toekomst. Fijn idee toch?

 

Kwaliteit

Een misverstand is dat refurbished toestellen oude, afgedankte telefoon zijn die snel(ler) kapot gaan dan nieuwe toestellen. Gelukkig is dit niet het geval! Een refurbished toestel kan inderdaad gebruikt zijn, maar deze toestellen zijn ook vaak devices uit overproductie. Bovendien kan een refurbished toestel juist beter zijn dan een nieuwe, omdat het toestel grondig gecheckt wordt op heel veel punten voordat het in de webshop wordt aangeboden - in tegenstelling tot een nieuwe telefoon.

 

Oudere modellen

Sommige consumenten willen een wat ouder toestel kopen omdat de prijs minder hoog is dan de nieuwste versie van een bepaald toestel. Of ze gebruiken hun toestel misschien helemaal niet zo intensief en vinden alle features op de nieuwste versie onnodig. In een reguliere winkel vind je vaak geen oudere toestellen, maar bij Green Mobile in de webshop wél.

 

Overtuigd? Bekijk & koop onze refurbished smartphones!

Karin
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter