Verkoop je oude telefoon aan Green Mobile

Wat doe jij eigenlijk met je oude smartphone(s)? Liggen ze ergens stof te verzamelen in je kast? Zonde! Geef een tweede leven aan je smartphone én verdien er óók nog geld mee.

 

Bij Green Mobile verkopen we refurbished smartphones: gebruikte telefoons die we zelf onderzoeken, reinigen, zorgvuldig testen en waar nodig onderdelen van vervangen. Als de telefoon kwalitatief (weer) net zo goed functioneert als een nieuwe telefoon, verkopen wij deze in onze
webshop – voor een stuk lagere prijs dan een nieuw apparaat. Op deze manier geven we een tweede leven aan gebruikte telefoons; hartstikke duurzaam en milieuvriendelijk.

 

Lever je oude telefoon in

Maar om onze klanten mooie refurbished toestellen aan te bieden, hebben wij gebruikte smartphones nodig. Het voordeel voor jou? Uiteraard krijg jij een bedrag voor het inleveren van je telefoon. Zowel particulieren als bedrijven kunnen gebruikte (of defecte) smartphones inleveren bij Green Mobile.

 

Cashback: hoeveel krijg ik voor het inleveren van mijn telefoon?

Als je je oude smartphone bij ons inlevert ontvang je cash geld voor je toestel of een voucher van Green Mobile, waarmee je korting krijgt op de refurbished producten uit onze webshop. Kies je voor een voucher? Dan krijg je een 20 % hogere waarde terug dan wanneer je voor cash geld kiest! Hoeveel je voor je gebruikte toestel ontvangt, is daarnaast afhankelijk van de staat waarin het product verkeert.

 

Je oude telefoon inleveren: Hoe werkt het?

Maar je wil natuurlijk vooral weten hoeveel jouw oude toestel waard is toch?! Dat kan via deze tool op onze site. Hier vul je in welke functies wel of niet meer werken en wat de cosmetische staat van het toestel is. De waarde van je telefoon kan oplopen tot een paar honderd euro! Vervolgens klik je op ‘Verkopen’ en vul je je gegevens in. Na verwerking ontvang je een bericht per e-mail met het verwerkingsrapport. Het toestel stuur je, binnen Nederland en België, naar het adres dat onderaan bij ‘Contact’ staat vermeld.

 

Meer weten?

Wil je weten wat je gebruikte smartphone oplevert en ‘m inleveren bij Green Mobile? Ga dan naar de cashback-pagina!

Karin, Green Mobile
Reacties
Ik heb een iPhone 5 alleeen de praterij is stuk je moet hem vervangen
Marcelino - 02 Jun 2017 - 17:58
Laat een reactie achter