https://www.greenmobile.nl/blogs/recente-artikelen/telefoonhouder-voor-in-de-auto-bekijk-bestel/

  • Gratis verzending en retourneren
  • Laagste prijsgarantie voor refurbished smartphones en tablets
  • Standaard 12 maanden garantie
  • |
  • |
  • Registreren

Telefoonhouder voor in de auto : Bekijk & Bestel!

  • Geplaatst op
  • Door Karin, Green Mobile
  • 0
Telefoonhouder voor in de auto : Bekijk & Bestel!

Autorijden en bellen met je smartphone: dat gaat niet samen. Maar wél als je dit handsfree doet. Koop daarom een telefoonhouder voor in de auto. Wij zetten vier fijne exemplaren voor je op een rij.

Mobilize Universal Holder Air Vent

De Mobilize Universal Holder Air Vent is een kleine, onopvallende houder voor in de auto. Je kunt hem door middel van rubberen pootjes eenvoudig bevestigen aan het luchtrooster in je auto. De houder is voorzien van een draaimechanisme waarmee hij niet alleen horizontaal of verticaal te positioneren is, maar ook nog eens 360° draaibaar is. Vervolgens kun je hem nog 45° kantelen om hem zo ook nog eens iets schuin te positioneren. De rechterzijde van de houder is uittrekbaar, zodat hij geschikt is voor bijna elk toestel. Ook voor navigatiesystemen en andere apparaten met met dezelfde afmetingen is deze houder geschikt. De antislip laag houdt je smartphone op zijn plek. Bestel ‘m hier.

Telefoonhouder voor op de fiets: Mobilize Smartphone Bike Holder

De Mobilize Bike Holder is de ultieme manier om je smartphone te gebruiken tijdens het fietsen! Niet alleen voor het voeren van gesprekken, maar ook voor het gebruik van navigatie. Je telefoon is beschermd tegen weer en wind. Deze Bike Holder zorgt er voor dat hij stevig blijft zitten en je rustig een flinke fietstocht kunt maken. Hij is gemakkelijk met één hand in de houder te plaatsen en er ook met één hand weer uit te halen. Daarnaast is de Holder zowel verticaal als horizontaal verstelbaar zodat je tijdens het navigeren gemakkelijk kunt overschakelen naar een breder beeldscherm. De houder is geschikt voor smartphones met een breedte van maximaal 76 mm en een hoogte van 150 mm. Let op: niet geschikt voor de iPhone 6 Plus en de iPhone 6S Plus. Bestel ‘m hier.

Mobilize Universal Holder Window & Dashboard Black

Deze duurzame telefoonhouder van Mobilize is de multifunctionele oplossing voor in de auto. De houder is geschikt voor (refurbished) smartphones tot een maximale breedte van 10 cm. De speciale voet is geschikt voor zowel ruitmontage als dashboardmontage. Hierdoor laat hij nooit beschadigingen achter in je auto! Bestel ‘m hier.

Mobilize Universal Magnet Holder Air Vent

De Mobilize Universal Magnet Holder Air Vent is een kleine, onopvallende houder voor in de auto. Hij is gemaakt van hard kunststof en voorzien van een rubberen laag. Je kunt hem door middel van de klem eenvoudig bevestigen aan het luchtrooster van de auto. Je kunt de klem versmallen middels bijgeleverde stickers. De houder is voorzien van een draaimechanisme waarmee hij niet alleen horizontaal of verticaal te positioneren is, maar ook nog eens 360° draaibaar is. Vervolgens kun je hem tot 45° kantelen om hem zo ook schuin te positioneren. Omdat deze houder werkt met magneten, is hij voor elke refurbished smartphone te gebruiken, ongeacht de afmetingen. Als je een case om je smartphone hebt, is het ook mogelijk om de magneet zonder plakstrip achter de telefoon in de case te plaatsen. Deze Universal Magnet Holder is ook te gebruiken voor navigatiesystemen. Bestel ‘m hier.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Keurmerken

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Mis niets van Green Mobile

© Copyright 2017 Green Mobile - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce