Telefoonhouder voor in de auto : Bekijk & Bestel!

Mobilize Universal Holder Air Vent

De Mobilize Universal Holder Air Vent is een kleine, onopvallende houder voor in de auto. Je kunt hem door middel van rubberen pootjes eenvoudig bevestigen aan het luchtrooster in je auto. De houder is voorzien van een draaimechanisme waarmee hij niet alleen horizontaal of verticaal te positioneren is, maar ook nog eens 360° draaibaar is. Vervolgens kun je hem nog 45° kantelen om hem zo ook nog eens iets schuin te positioneren. De rechterzijde van de houder is uittrekbaar, zodat hij geschikt is voor bijna elk toestel. Ook voor navigatiesystemen en andere apparaten met met dezelfde afmetingen is deze houder geschikt. De antislip laag houdt je smartphone op zijn plek. Bestel ‘m hier.

Telefoonhouder voor op de fiets: Mobilize Smartphone Bike Holder

De Mobilize Bike Holder is de ultieme manier om je smartphone te gebruiken tijdens het fietsen! Niet alleen voor het voeren van gesprekken, maar ook voor het gebruik van navigatie. Je telefoon is beschermd tegen weer en wind. Deze Bike Holder zorgt er voor dat hij stevig blijft zitten en je rustig een flinke fietstocht kunt maken. Hij is gemakkelijk met één hand in de houder te plaatsen en er ook met één hand weer uit te halen. Daarnaast is de Holder zowel verticaal als horizontaal verstelbaar zodat je tijdens het navigeren gemakkelijk kunt overschakelen naar een breder beeldscherm. De houder is geschikt voor smartphones met een breedte van maximaal 76 mm en een hoogte van 150 mm. Let op: niet geschikt voor de iPhone 6 Plus en de iPhone 6S Plus. Bestel ‘m hier.

Mobilize Universal Holder Window & Dashboard Black

Deze duurzame telefoonhouder van Mobilize is de multifunctionele oplossing voor in de auto. De houder is geschikt voor (refurbished) smartphones tot een maximale breedte van 10 cm. De speciale voet is geschikt voor zowel ruitmontage als dashboardmontage. Hierdoor laat hij nooit beschadigingen achter in je auto! Bestel ‘m hier.

Karin, Green Mobile
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter