Refurbished iPhone kopen? Lees hier waarom

Koop een refurbished iPhone vanwege de prijs

Voor een nieuwe iPhone mag je tegenwoordig flink sparen. Voor dat geld kun je prima twee weken op vakantie naar een luxe oord inclusief cocktails, eten en excursies. Voor de nieuwste iPhone 8 ben je ongeveer 1.000 euro kwijt. Doei spaarrekening! Nu kun je natuurlijk ook een abonnement met ‘gratis’ toestel kiezen in plaats van een los toestel, maar feit is dat je uiteindelijk alleen nog maar meer voor je toestel betaalt, maar dan in termijnen. Niet verstandig dus! Nee, dat geld kun jij ongetwijfeld veel beter besteden. Aan een vakantie, de inrichting van je nieuwe huis, een cursus of opleiding, een nieuw bed… Moeten we nog meer noemen? Een refurbished iPhone is daarentegen een stuk goedkoper. Naast het kopen van deze telefoon kan je dus andere leuke dingen blijven doen.

Leveringsproblemen nieuwe iPhone

Zit je te azen op de allernieuwste iPhone X? Dan hebben we slecht nieuws. Volgens de Amerikaanse zakenkrant The Wall Street Journal heeft Apple een nieuwe tegenslag te verwerken gekregen bij de productie van de smartphone. Apple’s leveranciers zouden te weinig onderdelen kunnen leveren om componenten voor de gezichtsherkenningsfunctie te kunnen maken. Naar verluidt had het merk eerder ook al tegenslagen in de productie. Door aanhoudende problemen is de productie van de Apple iPhone X pas begin oktober opgestart. Door de latere opstart en de leveringsproblemen van componenten, wordt verwacht dat de beschikbare hoeveelheid iPhone X-toestellen op 3 november nóg beperkter zal zijn dan eerder werd aangenomen. Kortom, koop een refurbished iPhone!

Het milieu

Als het om het milieu gaat is het belangrijker dan ooit dat we hier zuinig mee omgaan. Door de enorme consumering van producten en diensten, draaien fabrieken overuren en is het 5 voor 12. Klimatologen en de politiek luiden massaal de alarmbellen: we moeten hier nú iets aan doen. Ook jij kunt je steentje bijdragen – hoe klein ook. Elk stapje telt: afval scheiden, spullen tweedehands kopen, je oude spullen verkopen en een tweede leven geven, zuinig zijn met energie en wat vaker de fiets pakken in plaats van de auto. Dus waarom zou je een gloednieuw model aanschaffen als je ook een refurbished iPhone kan kopen? Beter voor het milieu én je portemonnee!

Overtuigd? Check ons aanbod refurbished smartphones! Ga je voor een iPhone? Of kies je toch voor Samsung of een van de vele andere merken?

Refurbished iPhone 6          Refurbished iPhone 7   
iPhone 6 iPhone 7
Karin, Green Mobile
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter