Nieuwste smartphones 2017: Drie mooie telefoons

De nieuwste smartphone van 2017: Huawei Mate 10

Hou je van een groot scherm? Dan is de Huawei Mate 10 zeker een smartphone om naar uit te kijken! Het randloze scherm is meer dan 6 inch groot, zodat je onderweg of in bed heerlijk kunt genieten van je Netflix-serie, YouTube-filmpjes of een game kunt spelen. De opvolger van de Huawei Mate 9, die eind 2016 verscheen, is in het bezit van de beste hardware van dit moment, zoals een dubbele camera aan de achterkant en een dubbele camera aan de voorkant met 3D-scan-optie. De Huawei Mate 10 wordt 16 oktober aangekondigd op een evenement in München, waarna we zullen weten wanneer dit nieuwe pareltje precies op de Nederlandse markt te verkrijgen is.

Wil jij liever een goedkoper Huawei-toestel? Bekijk dan ons aanbod refurbished Huawei-toestellen!

Het nieuwste model Samsung: De opvouwbare smartphone

Een inklapbare smartphone: voor velen van ons zou het een geweldige uitvinding zijn. Een groot scherm altijd op zak, maar toch compact om te vervoeren. Daarom wil Samsung volgend jaar voor het eerst een opvouwbare smartphone op de markt brengen. De planning is om dit volgend jaar te doen, maar volgens Samsung moeten er nog wel wat ‘technologische obstakels overwonnen worden’. Het toestel zal worden uitgebracht in de Galaxy Note-lijn, dus dat zou betekenen dat hij vermoedelijk in de herfst van 2018 op de markt zou komen. Het schijnt dat het toestel kan worden uitgeklapt tot het formaat van een tablet. Wij zijn benieuwd!

Wil jij liever een goedkoper Samsung-toestel? Bekijk dan ons aanbod refurbished Samsung toestellen!

LG V30

Het vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant LG is de nieuwe LG V30 die ergens in de tweede helft van 2017 uitkomt. Het toestel beschikt over de beste hardware van dit moment. Het heeft ook – als eerste toestel van LG – een oled-scherm én het heeft een krachtige Snapdragon 835-chip. Het oled-scherm zorgt voor een helder en kleurrijk beeld, meer dan voorgaande ips-lcd-schermen die LG voorheen gebruikte. Ook LG gaat met dit toestel voor het randloze scherm, iets wat de meeste fabrikanten in 2017 doen. Daarnaast beschikt het toestel over een dubbele camera van 16 en 13 megapixel en een 8 megapixel-forntcamera. De LG V30 is op 31 augustus officieel gepresenteerd. Rond oktober of november zal het toestel in Nederland te verkrijgen zijn.

Wil jij liever een goedkoper LG-toestel? Bekijk dan ons aanbod refurbished LG-toestellen!

Karin, Green Mobile
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter