Nieuw: de refurbished Apple Smartwatch

Nieuw bij Green Mobile: de refurbished Apple Smartwatch

Misschien heb je weleens een refurbished smartphone of tablet bij Green Mobile gekocht. Maar nu hebben we weer iets nieuws voor je in ons assortiment: de refurbished Apple Smartwatch! Wat kan een Apple Smartwatch precies en wat heb je eraan?

 

De Apple Smartwatch is er in verschillende maten en kleuren. Ook deel je je wijzerplaat naar eigen voorkeur in. Het horloge beschikt over allerlei soorten apps waarmee je op alle tijden over de juiste informatie beschikt. Natuurlijk kun je ook zelf nog apps downloaden die je handig of leuk vindt.

 

Blijf connected met de refurbished Apple Smartwatch

Met je refurbished Apple Smartwatch blijf je altijd connected met de mensen die belangrijk voor je zijn. Omdat het horloge in verbinding staat met je smartphone, zie je je binnengekomen WhatsApp-berichten, sms’jes en e-mails op je horloge verschijnen. Word je gebeld? Ook dat geeft het apparaatje aan.

 

Telefoon opladers Refurbished iPhone
telefoon oplader          refurbished iphone   

Blijf gezond

De refurbished Apple Smartwatch is daarnaast een musthave voor iedereen die sportief is of sportieve voornemens heeft, veel beweegt en met zijn of haar gezondheid bezig is. Check op het horloge hoeveel stappen je hebt gezet, hoeveel calorieën je hebt verbrand en of je te lang hebt gezeten. Houd ook je hartslag en stressniveau bij. Op deze manier weet je zeker dat je genoeg beweegt en kun je je sportieve prestaties bijhouden.

 

De smartwatch is GPS en waterbestendig

Verdwaald? Ook dan biedt je horloge uitkomst: je vindt de weg met behulp van de GPS-functie. En met de 2-series Smartwatch kun je zelfs een duik nemen met je horloge om! O ja, en wist je dat je er óók nog een klok op de Smartwatch zit…? ;-)

 

Bij Green Mobile zijn we afhankelijk van de smartwatches die we binnen krijgen, dus dit betekent dat we niet altijd alle versies van het horloge op voorraad hebben. Bekijk de actuele voorraad van onze refurbished Apple Smartwatches in onze webshop!

Karin, Green Mobile
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter