Nieuw bij Green Mobile: gratis retourneren

De verzending van jouw bestelde refurbished smartphone, tablet of smartwatch is bij Green Mobile altijd gratis: je betaalt alleen voor je product – de verzending nemen wij voor onze rekening. Daarbovenop komt nu dat je ook nog gratis je device kan retourneren aan Green Mobile!

 

14 dagen herroepingsrecht

Bij Green Mobile mag je je artikel binnen 14 dagen ruilen of retourneren nadat je contact hebt opgenomen met onze klantenservice. Let op: het is belangrijk dat het product in de oorspronkelijke verpakking zit (indien redelijkerwijs mogelijk), compleet is en alleen gebruikt is om te beoordelen of het aan de wensen en verwachtingen voldoet. Producten die incompleet of beschadigd zijn komen niet voor omruiling of restitutie in aanmerking.

 

Hoe kan ik retourneren?

Volg onderstaand stappenplan om je refurbished device aan Green Mobile te retourneren:

 

  • - Stuur een e-mail naar [email protected] met het verzoek om een herroepingsformulier. Vermeld in de e-mail je naam en ordernummer
  • - Green Mobile neemt contact met je op en stuurt je een herroepingsformulier met barcode
  • - Met deze barcode kun je je product op een Post NL servicepunt inleveren of je kunt het pakketje thuis laten ophalen door Post NL op een dag(deel) naar keuze

Zodra wij je geretourneerde product ontvangen hebben, wordt deze verwerkt en gecontroleerd. Als het product aan de voorwaarden voldoet zoals hierboven beschreven, storten we het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending terug. Onnodige schade aan het product wordt in rekening gebracht.

Karin, Green Mobile
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter