iPhone inleveren & geld ontvangen. ✓ Goede Deal

Sommige mensen kopen pas een nieuwe smartphone als hun oude volledig stuk is: dus als ze écht niet meer kunnen bellen, internetten en app’en. Sommige mensen willen echter gewoon de nieuwste gadgets hebben en kopen een nieuwe iPhone zodra er een nieuwe versie op de markt is – of hun oude iPhone nou gebreken heeft of nog werkt als een zonnetje. Behoor jij tot de laatste categorie? Of werkte je oude iPhone toch niet echt meer helemaal naar behoren? Laat ‘m dan niet stof verzamelen in een hoekje van je woning, maar lever je iPhone in bij Green Mobile!

Je oude iPhone inleveren bij Green Mobile: hoe werkt dat dan precies?

Wanneer je je oude iPhone inlevert bij Green Mobile kun je kiezen of je liever cash geld ontvangt, of een voucher van Green Mobile. Met de voucher krijg je korting op de refurbished producten in onze webshop. Het voordeel van de voucher? Je krijgt een 20% hogere waarde terug dan wanneer je voor cash geld kiest. Hoeveel je voor je gebruikte toestel ontvangt, is daarnaast afhankelijk van de staat waarin het toestel verkeert.

Wat gebeurt er met je ingeleverde iPhone?

Verkochte smartphones worden door Green Mobile 'gerefurbished': de toestellen worden uit elkaar gehaald en getest om de onderdelen te kunnen hergebruiken. Op die manier kunnen we er een perfect functionerend toestel van maken. Deze verkopen we vervolgens in onze webshop. Ben je benieuwd naar de waarde van jouw oude iPhone? Bereken met onze tool hoeveel je ontvangt voor het inleveren van je iPhone!

Karin, Green Mobile
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter