Hoe Green Mobile het Rode Kruis steunt

Hoe Green Mobile het Rode Kruis steunt

Bij Green Mobile vinden we duurzaamheid, milieu en de wereld erg belangrijk. Daarom steunen we diverse projecten en goede doelen. Het Rode Kruis is er één van. Samen bundelen we onze krachten en proberen we een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Hoe? Zo. Bij Green Mobile verzamelen we gebruikte telefoons om deze vervolgens te onderzoeken, waar nodig te repareren en onderdelen te vervangen, om ze vervolgens weer als refurbished toestel te verkopen. Zo koop je een telefoon die kwalitatief als nieuw is, maar voor een lagere prijs. Bovendien ben je hartstikke duurzaam bezig met een refurbished toestel!

 

Inzamelboxen van Green Mobile bij het Rode Kruis

Bij 245 afdelingen van het Nederlandse Rode Kruis heeft Green Mobile inzamelboxen voor oude telefoons en tablets neergezet. De ingezamelde telefoons en tablets worden door Green Mobile verwerkt en de waarde wordt omgezet in een financiële opbrengst voor de activiteiten van het Nederlandse Rode Kruis. De ingezamelde apparaten worden vervolgens door Green Mobile nagekeken, gerepareerd en weer als refurbished aangeboden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid via onze website een oude telefoon in te ruilen voor een refurbished telefoon. Voor elke ‘duurzame’ telefoon die via Green Mobile wordt aangekocht, doneren wij € 10 aan het Nederlandse Rode Kruis.

 

Hoe je als bedrijf het Rode Kruis kan steunen via Green Mobile

Voor het bedrijfsleven zijn meerdere acties bedacht om het Rode Kruis te steunen. Ook bedrijven kunnen de gehele opbrengst van het inleveren van oude toestellen doneren aan het Rode Kruis. Tevens bestaat de mogelijkheid om op grote schaal refurbished telefoons aan te schaffen. Green Mobile beschikt over de mogelijkheid om een blanco certificaat af te geven waarbij het ingeleverde toestel volledig wordt gewist van data.

 

Over het Nederlandse Rode Kruis

Het Nederlandse Rode Kruis is een internationaal opererende hulporganisatie en maakt sinds 1867 als noodhulporganisatie deel uit van de Internationale Rode Kruis- en Rode Halve Maanverenigingen. Bij het Nederlandse Rode Kruis zijn 30.000 vrijwilligers aangesloten. Zij helpen in noodsituaties en bij evenementen zoals de Nijmeegse Vierdaagse. Ook internationaal wordt noodhulp geboden: hulp bij (voorbereidingen op) rampen en hulp bij de opsporing van familie.

Karin
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter