https://www.greenmobile.nl/blogs/recente-artikelen/een-waterdichte-telefoon-5-modellen-die-waterbeste/

  • Gratis verzending en retourneren
  • Laagste prijsgarantie voor refurbished smartphones en tablets
  • Standaard 24 maanden garantie
  • 28 dagen bedenktermijn
  • Afterpay ook in België!
  • Veilig shoppen met Webwinkelkeur

Een waterdichte telefoon: 5 modellen die waterbestendig zijn

  • Geplaatst op
  • Door Karin, Green Mobile
  • 0
Een waterdichte telefoon: 5 modellen die waterbestendig zijn

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Wie is het dan ook níet eens overkomen? Je telefoon in de wc laten vallen, in het zwembad of thuis in bad. De oplossing voor dit ongelooflijk irritante probleem? Een waterdichte smartphone! Wij zetten vijf exemplaren op een rij.

Een goede waterdichte telefoon: De Samsung Galaxy S7

De Samsung Galaxy S7 kun je gerust een keer in de wc laten vallen. Het toestel voldoet aan de norm IP68: volledige bescherming tegen binnendringend stof en maximaal dertig minuten onderdompeling in maximaal 1,5 meter zoet water. Het advies van Samsung luidt wel om het apparaat niet bloot te stellen aan water dat met enige kracht wordt voortbewogen, zoals kraanwater, golven, een waterval of een zwembad. Dompel het apparaat ook niet onder in warm water met zeep of water waarin zich ionen bevinden, zoals opgelost zout. Een refurbished Samsung Galaxy S7 kopen? Je bestelt ‘m bij Green Mobile.

Samsung Galaxy A5 (2017)

In de prijsklasse van de A5 is het redelijk uniek dat dit toestel waterdicht is. Wil je een waterdicht telefoon voor een goede prijs? Dan is dit toestel een aanrader!

Een waterdichte Apple telefoon: De iPhone 7

De Apple iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn volgens Apple ‘spatwater- en stofbestendig’. Je kan de iPhone 7 dus gerust buiten in de regen gebruiken en als je ‘m per ongeluk in de wasbak of het zwembad laat vallen, zou hij dat moeten overleven. Let wel: als je hem er maar snel genoeg uithaalt. Maar zwemmen met je iPhone 7 in je broekzak? Dat raden we niet aan… Ook waarschuwt Apple dat je een natte iPhone 7 niet op moet laden.

Sony Xperia XZs

Een waterbestendige smartphone die niet inlevert qua specificaties: dat is de Sony Xperia XZs. Met dit toestel kun je gerust blijven fotograferen, bellen en filmen in de regen. Een omgevallen glas water of een korte duik in ondiep water? Ook dat is geen probleem voor dit toestel.

Samsung Galaxy S8 (Plus)

De Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8 Plus kun je gerust een half uur onderwater dompelen. Zolang het maar niet dieper is dan anderhalve meter. Een regenbui kan deze smartphone dus echt niet deren, zelfs een stortbui zorgt er niet voor dat de Galaxy S8 het loodje legt. Klinkt ideaal toch, zo’n waterdichte smartphone?

Apple opladers             
Apple Smartphones Samsung smartphones

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Keurmerken

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Mis niets van Green Mobile

© Copyright 2018 Green Mobile - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce