De top 5 populairste smartphone-accessoires

De top 5 populairste smartphone-accessoires

Heb jij een mooie en goede smartphone en zoek je er accessoires bij? Of ben je op zoek naar een refurbished smartphone en wil je er meteen wat mooie accessoires bij aanschaffen? Wij geven je wat inspiratie: de vijf populairste smartphone-accessoires!

 

1. Screenprotector is een zeer nuttige smartphone accessoire

Waarschijnlijk is dit een smartphone-accessoire waar je het meeste profijt van gaat hebben – vooral als je een beetje klunzig bent. In onze shop vind je voor allerlei modellen zogenaamde screenprotectors. Een screenprotector is een laagje PanzerGlass dat je aanbrengt op je telefoon. Dit glas is negen (!) keer sterker dan gewoon glas. Het is eenvoudig aan te brengen zonder luchtbellen. Uiteraard kun je met deze protector nog steeds je touchscreen blijven gebruiken zoals voorheen. Mocht je telefoon nu op het scherm vallen, dan komt een eventuele kras in de screenprotector in plaats van in het scherm van je telefoon. Benieuwd hoe goed het werkt? Bekijk dan het filmpje hieronder. Vind de screenprotectorvoor jouw smartphone in onze webshop.

 

 

2. Gelly case

Wil je je toestel optimaal beschermen? Zorg dan dat je naast een screenprotector ook de achterkant en zijkanten van je toestel ‘covert’ met deze accessoire. Bij Green Mobile kiezen de meeste klanten voor een Gelly case voor hun toestel. Deze case is gemaakt van hoogwaardig TPU en is een softcase. Het is zacht en flexibel materiaal. Hij sluit goed om je toestel en is van hoge kwaliteit. De case is geschikt voor normaal dagelijks gebruik en behoudt het design van je telefoon. De Gelly cases zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Je vindt de perfecte Gelly case voor jouw toestel op onze telefoonhoesjes en cases-pagina. 

 

3. Apple earpods

Spotify luisteren, een filmpje afspelen zonder dat de hele trein meeluistert of je favoriete radiozender beluisteren: het kan allemaal dankzij onze Apple Earpods! Het ontwerp van de Apple EarPods is gebaseerd op de geometrie van het oor. Hierdoor zijn de oordoppen een stuk comfortabeler dan de standaard oordopjes. De luidsprekers in de Apple EarPods zijn zo ontworpen dat er minimaal geluidsverlies ontstaat en er een maximale geluidsuitvoer plaatsvindt in het oor. De audio is van hoogwaardige kwaliteit! Ook beschikt deze smartphone-accessoire over een ingebouwde afstandsbediening waarmee je het volume en het afspelen van je muziek en video’s regelt en gesprekken kunt beantwoorden en beëindigen. De Apple Earpods vind je hier.

 

Apple Audio accessoire

 

4. Powerbank 6000

Je kent het vast wel. Je bent onderweg en net als je je telefoon hard nodig hebt, is je batterij leeg. Noooo! Daarom is de Powerbank 6000 ook zo populair bij Green Mobile: hiermee kun je onderweg je smartphone – maar ook je tablet of digitale camera – opladen. De intelligent ingebouwde chip van het apparaat kan verschillende smartphones, tablets en digitale camera’s herkennen zodat hij nooit te veel of te weinig vermogen afgeeft. Gelukkig, want dit helpt om de kracht van je accu of apparaat te behouden. Het apparaat heeft een lange levenscyclus en - heel fijn - een korte oplaadtijd. Bovendien is hij accu- en gebruiksvriendelijk en gemakkelijk mee te nemen.

5.De smartphone accessoire voor de beste groepsfoto’s: De Shooter Selfie Stick

Op vakantie, thuis, met je beste vriend(in), je hond of alleen: overal maak jij de beste selfies met deze populaire selfiestick. De Shooter Selfie Stick is draadloos en kan je via Bluetooth met je toestel verbinden. Hij is geschikt voor zowel Android telefoons als iPhones met afmetingen tot 5,5 inch. Ook beschikt deze smartphone-accessoire over een oplaadbare batterij en hij is bijzonder handzaam en makkelijk mee te nemen – niet alleen vanwege de omvang maar ook het geringe gewicht van 140 gram. De stick kan uitgeschoven worden tot een maximale lengte van 100 centimeter. 

Karin
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter