De leukste sportapps voor je smartphone

Een leuke sportapp: RunKeeper

Wil jij sporten in de buitenlucht? Ga dan lekker hardlopen! Je kunt gaan wanneer je wil, je kunt zelf bepalen hoe lang en hoe ver je rent en met een muziekje in je oren leg jij zo vijf kilometer af. Met de app RunKeeper meet je je snelheid, tijd, hartslag, routes en de calorieën die je verbrandt. Je kunt de app overigens ook gebruiken voor fietsen, skeeleren en skateboarden. Je prestaties deel je makkelijk met je vrienden.

RunKeeper is gratis en geschikt voor vrijwel alle toestellen.

Dagelijkse training

In Google Play en iOS market vind je diverse apps als Dagelijkse Buiktraining, Dagelijkse Beentraining, Dagelijkse Cardiotraining, Dagelijkse Konttraining, et cetera. Dit zijn snelle en effectieve dagelijkse work-outs voor mannen en vrouwen. De oefeningen worden voorgedaan door een trainer en zijn eenvoudig te volgen.

De sportapp is gratis en geschikt voor Android en iOS.

Daily Yoga

De Daily Yoga app bestaat uit veertig yogafilmpjes, meer dan driehonderd houdingen en diverse (gratis) achtergrondmuziek. In de sessies is er aandacht voor specifieke lichaamsdelen en spiergroepen. De app heeft lessen van verschillende yogascholen zoals hatha, ashtanga en yin.

De sportapp is gratis en is geschikt voor alle toestellen.

De sportapp van Nike: Training Club

Sporten doe je samen met Nike! Hoe het werkt? Je kiest een doel (elan, toned, strong of focused) en de app past daar de work-outs op aan. Tijdens de work-out krijg je instructies van een trainer en klinkt er lekkere achtergrondmuziek. Je vorderingen houd je bij en je kunt ‘rewards’ krijgen als je goed je best doet. Dit kun je weer via social media delen met je vrienden om te laten zien dat je druk bezig bent om die summer body te krijgen!

De Nike Training Club is gratis en geschikt voor Android en iOS.

30 Day Squat Challenge

Wil jij putloze bovenbenen en een mooie, ronde kont? Dan zul je je suf moeten squatten. Squats zijn hurkoefeningen waarbij je je billen en benen traint. Deze app laat je volgens een bepaald schema trainen. Op de eerste dag begin je met vijftig squats en op dag dertig, de laatste dag, doe je er maar liefst 250! Je hebt overigens wel rustdagen tussendoor. Ga jij de uitdaging aan?

De sportapp is gratis en geschikt voor iOS.

365 Days Push-up

Als er één oefening is die effectief is om je bovenarmen en schouders te trainen is het wel de – gevreesde – push-up. Met deze sportapp stel je een trainingsdoel in en kun je per dag aangeven hoeveel push-ups je wil doen. De app stuurt je een reminder op de dag dat je wil trainen. Grappig: tijdens het opdrukken leg je je smartphone op de grond en bij elke push-up raak je het scherm aan met je neus.

365 Days Push-up is een gratis sportapp die geschikt is voor iOS.

Krijg jij spontaan zin om die hardloop- of fitnesschoenen aan te trekken? Zorg dan dat je in ieder geval over een goede smartphone beschikt. Bekijk ons assortiment refurbished smartphones hier. Ben jij een echte Sporty Spice? Denk dan eens na over een smartwatch: deze gadget is ideaal om mee te sporten en ook hierop kun je deze sportapps downloaden!

Karin, Green Mobile
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter