De 3 bestverkochte Huawei telefoons: Koop ‘m hier!

#3: Een Huawei telefoon kopen: De P10

Huawei staat synoniem voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Zo ook de refurbished Huawei P10. De metalen smartphone is voorzien van een dubbele Leica-camera waarmee je de mooiste foto’s, filmpjes en selfies schiet. Op het mooie 5.1 inch beeldscherm worden al je geschoten foto’s en filmpjes helder weergegeven. Door de snelle processor en de beste hardware levert je toestel uitstekende prestaties. Bovendien beschikt de Huawei P10 over een mooi design en stevige behuizing en heeft het een vingerafdrukscanner waarmee je je telefoon supersnel kunt ontgrendelen.

Apple opladers
Huawei P10#2: de Huawei P8

De refurbished Huawei P8 is een smartphone met een prima prijs-kwaliteitverhouding. De telefoon heeft veel mogelijkheden en ligt qua prijs stukken lager dan de iPhone of Galaxy-modellen van Samsung. Zeer interessant dus! Met de 13 megapixel-camera maak je zeer goede en scherpe foto’s, evenals de camera aan de voorzijde. De batterij heeft 2200 mAh waardoor de smartphone bij een volle accu en normaal gebruik makkelijk een dag meegaat. 

Huawei telefoon kopen bij Green Mobile
Huawei P8 telefoon kopen

 

#1: De beste optie. Koop de Huawei P9

De absolute topper bij Green Mobile is de Huawei P9. Dit toestel is de opvolger van de succesvolle Huawei P8 die in 2016 op de markt werd gebracht. Het toestel is van dezelfde gemakken voorzien als zijn voorganger, maar is uiteraard ook verbeterd. Dit is met name te merken op het gebied van hardware. Het toestel heeft – net als alle andere toestellen van Huawei – een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Met het 5,2 inch-scherm met 1920 bij 1080 pixels kun je alles doen wat je van een smartphone mag verwachten! De Huawei P9 beschikt over zeer goede camera’s en heeft een mooi design. Ook kun je met de vingerafdrukscanner je telefoon supersnel ontgrendelen. 

 

Huawei P9
Huawei P9 telefoon kopen
Green Mobile
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter