https://www.greenmobile.nl/blogs/recente-artikelen/6-functies-op-je-iphone-die-je-vast-nog-niet-kent/

  • Gratis verzending en retourneren
  • Laagste prijsgarantie voor refurbished smartphones en tablets
  • Standaard 24 maanden garantie

6 functies op je iPhone die je vast nog niet kent

  • Geplaatst op
  • Door Karin, Green Mobile
  • 0
6 functies op je iPhone die je vast nog niet kent

Denk jij dat je je iPhone door en door kent? Daar zou je weleens ongelijk in kunnen hebben. Wist jij namelijk van het bestaan van deze handige functies af?

Je iPhone en jij zijn al jaren onafscheidelijk. Hij wijkt geen moment van je zijde en als je ‘m dan toch even uit het oog verliest krijg je à la minute een panic attack. Je zou denken dat je je iPhone daarom door en door kent. Maar wist jij van het bestaan van deze handige functies af…?

1. De WiFi-assistent

Als je verbinding kunt maken met een WiFi-netwerk, wil dit nog niet zeggen dat het een goede verbinding is of dat deze verbinding sneller is dan je 4G-verbinding. Wist je dat je iPhone herkent of het WiFi-netwerk sneller is dan je mobiele netwerk? Als dit niet het geval is, maakt je iPhone geen verbinding. Zo gebruikt je iPhone dus automatisch en altijd de snelst mogelijke verbinding. Deze functie staat standaard aan.

2. Zoeken in apps

Als je op je home-scherm naar beneden veegt, open je de zoekfunctie op je iPhone. Deze functie bestaat al sinds iOS 8, maar is inmiddels een stuk handiger geworden. Je kunt hiermee niet alleen in apps van Apple zoeken, maar ook in apps van andere ontwikkelaars die je hebt gedownload uit de App Store. Handige apps als Dropbox en Outlook zijn al geüpdatet om deze functie te ondersteunen, en dit worden er alleen maar meer.

3. Berichten beantwoorden zonder je scherm te ontgrendelen

Je hoeft je scherm niet te ontgrendelen om even snel dat berichtje van je moeder te beantwoorden. Swipe gewoon naar links op je vergrendelscherm. Op deze manier kun je al je berichtjes beantwoorden. Handig!

4. Cijfers invoeren

Cijfers invoeren: de struggle is real voor alle iOS-gebruikers. Vooral als je een verkeerd getal aantikt en constant moet wisselen tussen je toetsenbord voor letters en cijfers: aaargh! Maar voor het invoeren van cijfers kun je ook je vinger ingedrukt houden op het knopje ‘123’. Sleep vervolgens je vinger naar het cijfer dat je in wil voeren, laat deze los et voilà: je hoeft niet meer te switchen tussen toetsenborden.

5. Batterijverbruik

Wist je dat je nu ook kunt zien welke apps veel batterij verbruiken? Als je naar Instellingen > Batterij gaat, krijg je een overzicht te zien. Ook is er een energiebesparingsmodus in jouw iPhone ingebouwd. Je iPhone vraagt automatisch of je deze modus aan wil zetten als je batterij onder twintig procent komt. Handmatig aanzetten kan via Instellingen > Batterij > Energiebesparingsmodus. Zo kun je wel een uur langer je iPhone gebruiken. Behoefte aan een volle batterij op vakantie?  Bekijk ons aanbod powerbanks. Handig voor onderweg.

6. Telefoonnummers opzoeken

Ben je gebeld door een nummer dat je niet kent? In iOS 10 kun je iPhone-gegevens uit de Mail-app gebruiken om een suggestie te geven als een onbekend nummer je belt. Als het nummer bijvoorbeeld overeenkomt met het nummer in iemands e-mailhandtekening, vertelt je iPhone dat je door deze persoon wordt gebeld. Op zoek naar een refurbished iPhone? Bekijk hier ons actuele assortiment refurbished iPhones 6 en 7!

Apple opladers             
iPhone 6 iPhone 7

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Keurmerken

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Mis niets van Green Mobile

© Copyright 2017 Green Mobile - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce