5x de leukste braintraining apps

Een bekende Braintraining-app: #1 Wordfeud

Wordfeud is misschien wel de bekendste braintrain-app. Ooit was het een echte rage en zat heel Nederland achter z’n smartphone te wordfeuden. Inmiddels is de rage voorbij, maar dat betekent niet dat de app minder leuk is. Bij dit spel plaats je op creatieve en strategische wijze woorden op het spelbord om punten te vergaren. Je hebt 48 uur de tijd voor elk nieuw woord. Je kunt het spel met vrienden, maar ook met onbekenden spelen. Wordfeud is gratis en verkrijgbaar via de App Store en de Android Market.
 Braintraining app Wordfeud

#2 Numberlink

Ben je gek op sudoku-puzzels? Dat zal je dit spel ook erg leuk vinden! Bij deze braintraining app verbind je getallenparen met elkaar op die manier dat er geen lege vakken op het vierkante bord overblijven. De app is gratis verkrijgbaar in de App store en de Android Market. Speel het nu op je eigen tablet.

#3 Code Guess

Was jij vroeger ook fan van het spelletje Mastermind? Hierbij kiest de codemaker in het geheim vier code-pionnen en plaatst deze in een gekozen volgorde achter het zichtschermpje. Vervolgens probeert de andere speler de geheime code te ontrafelen. Met de app Code Guess kun je dit spel op je smartphone spelen, maar ook andere leuke variaties van dit spel. Voor € 0,76 is Code Guess verkrijgbaar in de App Store.

#4 Doodle God

Met deze braintraining app bouw je een complete civilisatie op uit aarde, water, vuur en lucht. Door verschillende elementen met elkaar te combineren ga je van bacteriën, algen en kevers, naar modder, aardewerk, wapens en legers. Maar pas op: een nieuwe uitvinding kan ook eindigen in een plaag of een zombie! Zodra je een level succesvol afsluit word je beloond door één van de grootste filosofen of cabaretiers. De app kost in de App store € 0,79 en € 2,28 in de Android Market.

#5 Brain Age Analyzer

Brain Age Analyzer is een eenvoudige app die je hersenleeftijd berekent. Tijdens het spel verschijnt er een groep cijfers die je moet onthouden. Wanneer de nummers verdwijnen tik je elk cijfer in de juiste volgorde, waardoor je je kortetermijngeheugen traint. De Brain Age Analyzer is gratis te downloaden via Google Play en Android Market.

Ben je nog op zoek naar een goede refurbished smartphone of tablet om je hersenen te trainen met deze leuke braintraining apps? Bekijk hier ons aanbod refurbished smartphones en refurbished tablets!

Karin, Green Mobile
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter