10 telefoon apps die iedereen zou moeten hebben

Met meer dan 2 miljoen apps die je kunt downloaden zie je soms door de bomen het bos niet meer. Daarom hebben wij 10 telefoon apps voor je uitgezocht, die je echt niet kunt missen. Want echt, ze maken je leven een heel stuk makkelijker. Dus lees snel verder en download ze allemaal!

DuoPod (iOS en Android)

Samen met iemand door hetzelfde paar oortjes muziek luisteren is geen probleem, mits jullie van dezelfde muziek houden. Maar als jouw oortjes-deler het liefst los gaat op Rammstein terwijl jij tevreden bent met een rustig jazzdeuntje, kan dat lastig worden. Daarom is DuoPod een echte uitkomst. Ieder oortje speelt een ander liedje af. Je kan zelf bepalen hoe hard je de muziek wil hebben, welke muziek je wil, en hoe lang je die muziek wil horen. De smartphone app is gratis.

Wie betaalt wat (iOS en Android)

Het heeft een tijdje geduurd, maar deze succesvolle site heeft nu ook een app! Door deze app te downloaden word je heel wat rekenwerk bespaard. Als je met een groep vrienden op vakantie bent geweest en iedereen is achteraf helemaal de kluts kwijt over wie wat nou heeft betaald, is deze smartphone app absoluut de oplossing. Je maakt een lijst aan met iedereen die meebetaalt en daar kan dan iedereen zijn uitgaven inzetten. Vervolgens rekent de app precies voor je uit wie wat aan wie moet betalen! Ideaal, dan kan jij gewoon nog rustig nagenieten van je vakantie.

refurbished iphone 8 refurbished samsung s9   
Refurbished iPhone 8 Refurbished Samsung S9

 

Duolingo (iOS en Android)

Nooit eerder was het zó makkelijk om een nieuwe taal te leren. Je begint met Duolingo op een hele eenvoudige manier, en het wordt langzaamaan steeds lastiger. Om fanatisme van de gebruikers te behouden, is er een progressiesysteem in de app verwerkt. Je kunt bijvoorbeeld zien hoeveel punten je hebt behaald in een opdracht en je kunt bij je vrienden zien met welke taal zij bezig zijn. De app is helemaal gratis, ontzettend leuk en ook nog eens super leerzaam. Moment (iOS) Ben jij benieuwd hoeveel uur per dag je eigenlijk op je telefoon zit? Altijd al willen weten aan welke telefoon apps jij de meeste tijd besteedt? Dan is ‘Moment’ dé app voor jou. Dan kom je namelijk (heel confronterend) alles over jouw mobiele telefoongebruik te weten. Misschien verbruik je onbewust véél meer dan je dacht, misschien valt het juist heel erg mee. In ieder geval is het heel leuk om het eens allemaal op een rijtje te hebben. Moment is gratis, maar sommige features kun je niet gebruiken zonder geld te betalen; de zogenaamde ‘Pro features’. Die kosten € 4,49.

Flitsmeister (iOS en Android)

Deze telefoonapp is onmisbaar als je regelmatig met de auto op pad gaat, maar ook als je pas net je rijbewijs hebt en nog niet alles helemaal doorhebt. Hij waarschuwt je namelijk voor files, ongevallen, flitspalen, werkzaamheden, trajectcontroles… noem het maar op. Door Flitsmeister wordt autorijden veilig, makkelijk en voordelig. De telefoonapp is gratis! VSCO (iOS) Met deze smartphone app kan je op een hele professionele manier je foto’s bewerken, maar ook foto’s nemen die je dan weer kan bewerken. Je kan je foto´s delen met de VSCO community, of opslaan in je eigen dagboek. In eerste instantie is VSCO gratis, maar na betaling krijg je meer bewerkingsopties.

Buienalarm (iOS en Android)

In tegenstelling tot buienradar laat buienalarm je meteen weten hoeveel en wanneer er neerslag gaat vallen. Je hoeft dus niet je eigen stad op te zoeken, die stel je namelijk van tevoren al in! De app laat zien hoeveel regen er de komende twee uur zal gaan vallen in de vorm van een neerslaggrafiek, en je kunt ook op de regenradar kijken.

Pocket (iOS en Android)

Heb jij ook wel eens dat je op internet een leuk artikel tegenkomt, en denkt: dat wil ik later nog eens lezen? Maar een week later ben je alweer vergeten waar dat artikel te vinden was… Die tijden van onzekerheid zijn voorbij met Pocket! Je kunt met deze app namelijk alles wat je later wilt lezen, opslaan.

Battery Doctor (iOS en Android)

Je begint de dag altijd met 100% goede moed en een batterij die 100% vol is. Toch jammer als je na een halve dag nog maar 23% over hebt. Met de gratis app Battery Doctor zal dat nooit meer gebeuren, die laat je namelijk precies zien hoe lang je batterij nog te gaan heeft. Geen zin om telkens zo op je batterij te moeten letten? Dan is een powerbankhét apparaat dat jij nodig hebt.

Waze (iOS en Android)

Deze app voor je telefoon lijkt op Flitsmeister, maar heeft nog meer functies. Je kunt met Waze behalve files, ongevallen en wegafsluitingen, ook de goedkoopste tankstations en veel bezochte locaties checken. Bovendien kan je je eigen route-instructies inspreken. Dus buiten dat de app nuttige informatie geeft, is hij ook nog een garantie voor lol tijdens het rijden!

Is je geheugen vol alleen al na het lezen van deze blog? Bij Green Mobile verkopen we SD-kaartenwaarmee je tot 128 GB extra geheugen kunt krijgen!

Karin, Green Mobile
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter