Refurbished iPhone XS Max (Tijdelijk uitverkocht)

Sorteer op:
Sorteer op:

Refurbished iPhone XS Max

De iPhone XS Max is Apple’s nieuwste high-end model. De telefoon heeft onder andere een 6.5 inch OLED scherm, gezichtsherkenning, een dubbele camera, een glazen behuizing en de nieuwe A12 chipset. Het nieuwe toestel lanceerde in september 2018 en is nu verkrijgbaar bij Green Mobile. Het beeldscherm loopt helemaal door tot in de randen. Net als bij de iPhone X zijn er geen balken of een homeknop zichtbaar. Je houdt de complete voorkant dus over om te gamen of om je favoriete series op te bekijken.

Voordelen

 

Nadelen

 

Simlockvrije refurbished iPhone XS Max

De refurbished iPhone XS Max van Green Mobile is natuurlijk simlockvrij. De telefoon accepteert nano simkaarten van alle telecomaanbieders.

Garantie

Op de refurbished iPhone XS Max krijg je bij Green Mobile standaard 24 maanden garantie.

Camera

Super mooie foto’s maken kan ook zeker met de dubbele cameramodule achterop deze iPhone XS Max. De hoofdcamera schiet zeer mooie en heldere fotos en de secundaire camera met optische zoom is perfect voor het vastleggen van objecten in de verte.

Ook kun je de portretmodus gebruiken om fotos te maken waarbij het onderwerp mooi scherp is en de achtergrond wazig, zoals bij een spiegelreflex camera. Ook met de selfie camera aan de voorzijde kan je mooie foto’s maken met verschillende studio lichteffecten.

Refurbished iPhone XS Max kopen?

De refurbished iPhone XS Max is door Green Mobile onderzocht, uit elkaar gehaald, gereinigd en getest. Als je de refurbished iPhone XS Max koopt ontvang je het exemplaar in een doosje van Green Mobile.

Bekijk de video van Apple:

Uitleg over kwaliteit

Uitleg over kwaliteit Kwaliteit: Goed Kwaliteit: Zeer goed Kwaliteit: Als nieuw
Technisch in topconditie Ja Ja Ja
Beeldscherm Lichte, zichtbare sporen Zeer lichte gebruikssporen Als nieuw
Behuizing Lichte, zichtbare sporen Zeer lichte gebruikssporen Als nieuw
Oplader en/of datakabel ja ja ja
Verpakking Green Mobile Green Mobile Green Mobile
Garantie 24 maanden 24 maanden 24 maanden

Voorganger van de iPhone X kopen

Refurbished iPhone X