Refurbished iPhone X

+GRATIS ACCESSOIRES T.W.V. €39,99
Sorteer op:
Sorteer op:

Refurbished iPhone X

De iPhone X is Apple nieuwe flagship model. De telefoon heeft een 5.8 inch OLED scherm, gezichtsherkenning en een 3D camera, een glazen behuizing en de nieuwe A11 Bionic processor. Het nieuwe toestel lanceerde op 3 november 2017 en is nu verkrijgbaar bij Green Mobile. De iPhone X wordt door veel gezien als de grootste stap vooruit sinds de originele iPhone 10 jaar geleden. Het doel van Apple was een iPhone creëeren zonder afleidende randen. De X heeft dan ook enkel een "nodge" in de top van het scherm waar de camera en speaker zijn geplaatst.

Professionele foto’s en video’s met de refurbished iPhone X

Iedereen waant zich een professionele fotograaf en cameraman of -vrouw met de iPhone X refurbished. Door de 12 MP-backcamera van de refurbished iPhone X maak je haarscherpe foto’s. Loepzuivere videobeelden maak je met in 1080p full HD-kwaliteit of 4K Ultra HD-kwaliteit. Zelfs in het donker maak je mooie foto’s door de functies van de True Tone Flash en Slow Sync Flash. De frontcamera is ook maar liefst 7 MP en voorzien van Portrait Lighting en True Depth, voor het maken van de allerbeste selfies. 

Het opslaggeheugen van de iPhone X refurbished 

De iPhone X refurbished is uiteraard nog geavanceerder dan haar voorganger, de refurbished iPhone 8. De iPhone X is uitgerust met een zeer snelle Apple A11 Bionic chip. Speel je graag games of kijk je het liefste films op je telefoon? Dan zit je goed met dit toestel. Een haperend beeld of slechte overgangen maak je nooit mee met de refurbished iPhone X. Het opslaggeheugen is ook zeer uitgebreid en komt in twee uitvoeringen:

Voordelen

Nadelen

Refurbished iPhone X specificaties

Hieronder vind je een beknopte uitleg over de specificaties wanneer je een iPhone X koopt bij Green Mobile. Bij iedere telefoon staan de specificaties verder uitgewerkt. Deze zijn vaak afhankelijk van het model iPhone X dat jij uitkiest.

Simlockvrije iPhone X

De refurbished iPhone X van Green Mobile is natuurlijk simlockvrij. De telefoon accepteert nano simkaarten van alle telecomaanbieders.

Garantie

Op de refurbished iPhone X krijgt u bij Green Mobile standaard 24 maanden garantie.

Camera

Zowel de camera aan de voorkant als aan de achterkant van de iPhone X zijn volledig opnieuw ontworpen. De camera aan de voorkant is een 3D camera die de gezichtsherkenning mogelijk en betrouwbaar maakt. Ook is er een 7 megapixel camera voor het maken van de mooiste selfies. De camera aan de achterkant bestaat uit een tweetal lenzen. Apple heeft gekozen voor verbeterde 12 megapixel cameras. Net als bij de iPhone 8 Plus heeft de X beschikking over Portrait Lighting die je de mogelijkheid geeft om professionele studio lichteffecten te gebruiken in je fotos.

Batterij

Dankzij de nieuwe A11 Bionic chip gaat de batterij van de iPhone X gemiddeld twee uur langer mee dan die van de iPhone 7 of 8. De batterijduur is net iets korter dan die van de grotere 7 en 8 Plus modellen. De iPhone X gebruikt een 2.716 mAh batterij. Een aanzienlijke verbetering ten opzichte van de 1.821 mAh batterij in het standaard iPhone 8 model. Met een volle batterij is het mogelijk om tot 21 uur te telefoneren, 12 uur internetten, 13 uur videos bekijken en 60 uur muziek luisteren.

Kleuren

Afhankelijk van de voorraad is de refurbished iPhone X verkrijgbaar in twee kleuren: space grey (grijs) en zilver.

Geheugen

De iPhone X is verkrijgbaar in een 64GB en 256GB versie. Het geheugen van de iPhone X is niet uit te breiden met een SD-kaart, dus bedenk voordat je een opslagcapaciteit kiest goed hoeveel foto's, video's en andere mediabestanden je op de telefoon opslaat. Ook apps worden tegenwoordig steeds groter, dus installeer je regelmatig nieuwe apps op je iPhone? Ga dan voor een refurbished iPhone X met een grotere opslagcapaciteit.

Refurbished iPhone X 64GB

Met de iPhone X refurbished 64GB ben je voorbereid op de toekomst. Door het uitgebreide opslaggeheugen is het mogelijk om foto’s en films op je telefoon te laten staan zonder dat je snel hoeft te wissen. Op de iPhone X 64GB kun je ruim 18000 foto’s of 600 minuten aan video laten staan. Je hoeft ook niet langer een keuze te maken uit je favoriete apps. De refurbished iPhone X 64GB biedt je de ruimte om alles te laten staan. Heb jij deze telefoon graag in je bezit? Afhankelijk van de voorraad is de refurbished iPhone X 64GB bij Green Mobile te bestellen in de volgende kleuren:

 

Refurbished iPhone X 256GB

Ben je echt een fotofreak en krijg je veel beeldmateriaal van vrienden doorgestuurd via whatsapp? Als je het ook niet erg vindt om iets extra te betalen voor meer opslaggeheugen, dan is de iPhone X 256GB refurbished echt iets voor jou. Met dit toestel kun je tot heel lang terug al je favoriete bestanden bewaren. Waarom? Op een iPhone X 256GB refurbished bewaar je zeker 73000 foto’s of 2500 minuten aan video’s. Spreekt dit jou aan? Bestel nu de refurbished iPhone X 256GB in jouw favoriete kleur: 

 

Bekijk de officiële lancering video van de iPhone X

Refurbished iPhone X kopen? 

De iPhone X refurbished is door Green Mobile uitvoerig onderzocht, uit elkaar gehaald, gereinigd en getest. Als je de refurbished iPhone X bij ons koopt ontvang je het toestel in een doosje van Green Mobile. Heb je toch meer vragen over welk toestel goed bij je past? Bel, mail of chat met onze klantenservice. Het team van Green Mobile geeft je graag het beste advies.

Uitleg over kwaliteit

Uitleg over kwaliteit Kwaliteit: Goed Kwaliteit: Zeer goed Kwaliteit: Als nieuw
Technisch in topconditie Ja Ja Ja
Beeldscherm Lichte, zichtbare sporen Zeer lichte gebruikssporen Als nieuw
Behuizing Lichte, zichtbare sporen Zeer lichte gebruikssporen Als nieuw
Oplader en/of datakabel ja ja ja
Verpakking Green Mobile Green Mobile Green Mobile
Garantie 24 maanden 24 maanden 24 maanden

Refurbished iPhone x vergelijken

 

iPhone 8
 • Processor: Apple A11 Bionic
 • Scherm: 4.7 inch
 • Geheugen: 64GB/256GB
 • Camera voorkant: 7MP
 • Camera achterkant: 12MP
 • Batterij capaciteit: 1812 mAh
 • Draadloos laden
iPhone x
 • Processor: Apple A11 Bionic
 • Scherm: 5.8 inch
 • Geheugen: 64GB/256GB
 • Camera voorkant: 7MP
 • Camera achterkant: 12MP
 • Batterij capaciteit: 2716 mAh
 • Draadloos laden

Voorganger van de iPhone X kopen

Refurbished iPhone 8

Opvolger

Refurbished Iphone Xs