Refurbished iPhone 7 Plus

+GRATIS ACCESSOIRES T.W.V. €24,99
Sorteer op:
Sorteer op:

Waarom refurbished iPhone 7 Plus?

De refurbished iPhone 7 Plus werd geïntroduceerd in september 2016. De nieuwe iPhone lijkt met zijn 4,7 inch IPS display (1334 x750 pixels) en qua design erg veel op de Refurbished iPhone 6S, maar toch zijn er onder de aluminium behuizing een flink aantal nieuwe features en verbeteringen doorgevoerd. Zo is het scherm 25% helderder en is het toestel uitgerust met een snellere en energiezuinigere Apple A10 Fusion processor. Maar wat wij van Green Mobile ongetwijfeld de belangrijkste upgrade vinden is het feit dat Apple de behuizing eindelijk stofbestendig én waterbestendig heeft gemaakt. Dit zagen we al een tijdje bij Samsung-toestellen, maar nu heeft ook Apple er voor gezorgd dat je iPhone minder snel kapot gaat. Bijkomend voordeel: wanneer je je iPhone 7 Plus in de toekomst inruilt via onze Cash Back regeling ontvang je meer vergoeding door deze feature omdat de technische en cosmetische staat van het toestel langer goed blijft! Een andere grote wijziging is doorgevoerd in de thuisknop. Bij de refurbished iPhone 7 Plus is dit namelijk geen fysiek indrukbare homebutton meer, maar een aanraakgevoelige knop. Dit voelt iets anders dan voorheen, maar went gelukkig erg snel.

Voordelen

 • De iPhone 7 Plus is stofbestendig en waterbestendig.
 • Nog helderder scherm.
 • Verbeterde speakers, het volume kan goed hard gezet worden.
 • De batterij van de refurbished iPhone 7 Plus gaat lekker lang mee.
 • De camera is nóg beter dan die van de Refurbished iPhone 6S.
 • Het instapmodel is gelijk voorzien van 32 GB geheugen.

 

Nadelen

 • Apple heeft het design van de iPhone 7 Plus nauwelijks aangepast, het toestel lijkt qua design erg op de iPhone 6S.
 • De aansluiting voor de hoofdtelefoon is verdwenen.
 • Bij Green Mobile vinden we dat Apple best met andere kleuren had mogen experimenteren.

 

Simlockvrije Refurbished iPhone 7 Plus

Natuurlijk is de refurbished iPhone 7 Plus een simlockvrij toestel. Het toestel is unlocked, wat betekent dat de iPhone 7 Plus nano simkaarten accepteert van alle telecomaanbieders.

Garantie

Zoals iedere refurbished telefoon die u bij Green Mobile koopt, geven wij ook op de refurbished iPhone 7 Plus standaard 24 maanden garantie.

Specificaties Refurbished iPhone 7 Plus

Camera

Ten opzichte van de Refurbished iPhone 6S heeft de 12 megapixel camera van de iPhone 7 Plus een flinke upgrade ondergaan. De camera heeft een nieuwe sensor, nieuwe lenzen, biedt optische beeldstabilisatie (OIS) en maakt nóg mooiere foto’s bij weinig licht of het maken van een selfie (wij vinden de foto’s van zijn voorganger in weinig licht al prachtig, kun je nagaan). Natuurlijk kun je met de refurbished iPhone 7 Plus filmen in 4K-kwaliteit en is de camera uitgerust met een flitser (True Tone). De camera steekt aan de achterzijde van het toestel iets uit. In veel reviews lezen we dat dit als nadeel van het toestel wordt gezien, maar wat ons betreft is dit niet storend. Omdat de camera iets groter is dan die van zijn voorganger, kan het wel voorkomen dat uw oude hoesje niet meer om uw toestel past. De selfie-camera aan de voorzijde van het toestel heeft 7 megapixels.

Batterij

De refurbished iPhone 7 Plus is uitgerust met een verbeterde 1900 mAh batterij (niet verwisselbaar) die er - in combinatie met de A10 processor en het energiezuinigere scherm - voor zorgt dat het toestel bij normaal gebruik ongeveer 2 uur langer mee gaat dan de batterij van de Refurbished iPhone 6S. Volgens de specificaties van Apple heeft de iPhone 7 Plus een spreektijd van 12 uur een een standby-tijd van 240 uur.

Kleuren

Zoals gezegd lijkt het uiterlijk van de iPhone 7 Plus erg veel op het uiterlijk van de iPhone 6S. Dat geldt ook voor de beschikbare kleuren: de refurbished iPhone 7 Plus is leverbaar in het zilver, goud, roségoud, matzwart en glimmend zwart (jet black). Bij Green Mobile zijn we afhankelijk van iPhones die bij ons ingeleverd worden uit bijvoorbeeld klantretouren of verkoopdemonstraties. Het zou voor kunnen komen dat de kleur van uw voorkeur op dit moment niet of slecht leverbaar is. In dit geval kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze klantenservice, we adviseren u graag over de beschikbaarheid van de iPhone 7 Plus. U kunt ook uw e-mailadres achterlaten zodat u automatisch een e-mail ontvangt wanneer de voorraad wordt bijgewerkt.

Refurbished iPhone 7 Plus 128 GB, 256 GB of toch 32 GB?

Gelukkig heeft Apple de opslagcapaciteit van de iPhone 7 Plus verdubbelt ten opzichte van zijn voorganger. Het instapmodel heeft 32 GB geheugen, gebruikers die dit niet voldoende vinden kunnen kiezen voor 128 GB of zelfs 256 GB opslagcapaciteit.

 

Getest op 20 kwaliteitskenmerken

De refurbished iPhone 7 Plus is door Green Mobile onderzocht, uit elkaar gehaald, gereinigd en uitvoerig getest op 20 kwaliteitskenmerken. Daarom zijn deze refurbished toestellen nauwelijks van nieuw te onderscheiden. Als u de refurbished iPhone 7 Plus koopt ontvangt u het exemplaar in een doosje van Green Mobile.

Valt de iPhone 7 Plus toch buiten je beschikbare budget? Kies dan één van de goedkopere voorgangers van dit toestel, zoals de refurbished iPhone 6 of iPhone 6S.

Bekijk de video van Apple:

Uitleg over kwaliteit

Uitleg over kwaliteit Kwaliteit: Goed Kwaliteit: Zeer goed Kwaliteit: Als nieuw
Technisch in topconditie Ja Ja Ja
Beeldscherm Lichte, zichtbare sporen Zeer lichte gebruikssporen Als nieuw
Behuizing Lichte, zichtbare sporen Zeer lichte gebruikssporen Als nieuw
Oplader en/of datakabel ja ja ja
Verpakking Green Mobile Green Mobile Green Mobile
Garantie 24 maanden 24 maanden 24 maanden

Refurbished iPhone 7 plus vergelijken

 

iPhone 7
 • Processor: Apple A10 Fusion
 • Scherm: 4.7 inch
 • Geheugen: 32GB/128GB/256GB
 • Camera voorkant: 7MP
 • Camera achterkant: 12MP
 • Batterij capaciteit: 1960 mAh
iPhone 7 plus
 • Processor: Apple A10 Fusion
 • Scherm: 5.5 inch
 • Geheugen: 64GB/256GB
 • Camera voorkant: 7MP
 • Camera achterkant: 12MP
 • Batterij capaciteit: 2910 mAh