Refurbished iPhone 6 Plus

Refurbished iPhone 6 Plus

De refurbished iPhone 6 Plus is de grote broer van de refurbished iPhone 6 en enorm populair bij Green Mobile! Deze smartphone stamt uit 2014 en heeft een beelddiagonaal van maar liefst 5,5 inch (14 centimeter). Het touchscreen Retina HD scherm gebruikt heeft 401 pixels per inch, haarscherp dus! Net als de iPhone 5S en de iPhone 6S heeft ook de refurbished iPhone 6 Plus een Touch ID. Met deze vingerafdrukscanner kunt u uw toestel eenvoudig ontgrendelen.

Voordelen

  • Het scherm is prachtig en heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels, perfect voor het kijken van video’s of het spelen van games.
  • De camera is sterk verbeterd en maakt prachtige foto’s, zelfs bij weinig licht.
  • Veel lichter dan vergelijkbare smartphones met deze afmetingen.

Nadelen

  • De iPhone 6 Plus is groot en daardoor lastig met één hand te bedienen (of met kleine handen) en niet in een broekzak te stoppen.

Simlockvrij

De refurbished iPhone 6 Plus is simlockvrij, wat betekent dat simkaarten van alle telecomaanbieders geaccepteerd worden!

Garantie

Op een refurbished iPhone 6 Plus krijgt u standaard 24 maanden garantie.

Camera

Net als iedere iPhone heeft ook de refurbished iPhone 6 Plus twee camera’s: een camera aan de voorzijde en een camera aan de achterzijde. De camera aan de voorzijde heeft 1,2 megapixels voor het maken van foto’s en het filmen van 720P video’s. De camera aan de achterzijde van de refurbished iPhone 6 Plus heeft 8 megapixels en kan filmen in Full HD (1080P) of slowmotion met 240 beelden per seconde. De camera heeft gezichtsherkenning en True Tone-flash voor het maken van prachtige fotos!

Batterij

Dankzij de ingebouwde 2915 mAh LiPo batterij gaat het toestel in de stand-by stand maar liefst 384 uur mee. Er kan 24 uur op 3G gebeld worden, 80 uur muziek geluisterd worden of 14 uur video gekeken worden. Opladen gaat eenvoudig door de optioneel verkrijgbare Lightning-dockconnector aan te sluiten op het lichtnet of uw computer.

Kleuren

De refurbished iPhone 6 Plus is beschikbaar in 3 kleuren (uiteraard afhankelijk van onze voorraad): space grey (space grijs), gold (goud) of silver (zilver).

Geheugen

Kiest u voor een iPhone 6 Plus met 16 GB, 64 GB of 128 GB? Deze opslag is intern en niet uitbreidbaar. Wij raden u aan hier van te voren goed over na te denken, want als u de duizenden interessante apps uit Apple’s App Store eenmaal ontdekt heeft doet u er verstandig aan een refurbished iPhone 6 Plus te kiezen met meer geheugen…

Refurbished iPhone 6 Plus kopen?

De refurbished iPhone 6 Plus is nu extra voordelig geprijsd bij Green Mobile! En de verzendkosten? Die betalen wij!

Uitleg over kwaliteit

Uitleg over kwaliteit Kwaliteit: Goed Kwaliteit: Zeer goed Kwaliteit: Als nieuw
Technisch in topconditie Ja Ja Ja
Beeldscherm Lichte, zichtbare sporen Zeer lichte gebruikssporen Als nieuw
Behuizing Lichte, zichtbare sporen Zeer lichte gebruikssporen Als nieuw
Oplader en/of datakabel ja ja ja
Verpakking Green Mobile Green Mobile Green Mobile
Garantie 24 maanden 24 maanden 24 maanden

Voorganger

Refurbished iPhone 6

Opvolger

Refurbished iPhone 6S Plus