Refurbished iPhone 6 Plus

Sorteer op:
Geen producten gevonden...
Sorteer op:

Refurbished iPhone 6 Plus

De refurbished iPhone 6 Plus is de grote broer van de refurbished iPhone 6 en enorm populair bij Green Mobile! Deze smartphone stamt uit 2014 en heeft een beelddiagonaal van maar liefst 5,5 inch (14 centimeter). Het touchscreen Retina HD scherm gebruikt heeft 401 pixels per inch, haarscherp dus! Net als de iPhone 5S en de iPhone 6S heeft ook de refurbished iPhone 6 Plus een Touch ID. Met deze vingerafdrukscanner kunt u uw toestel eenvoudig ontgrendelen.

Op zoek naar een ander model? Bekijk dan ook eens ons gehele aanbod refurbished iPhone toestellen.

Voordelen

Nadelen

Simlockvrij

De refurbished iPhone 6 Plus is simlockvrij, wat betekent dat simkaarten van alle telecomaanbieders geaccepteerd worden!

Garantie

Op een refurbished iPhone 6 Plus krijgt u standaard 24 maanden garantie.

Camera

Net als iedere iPhone heeft ook de refurbished iPhone 6 Plus twee camera’s: een camera aan de voorzijde en een camera aan de achterzijde. De camera aan de voorzijde heeft 1,2 megapixels voor het maken van foto’s en het filmen van 720P video’s. De camera aan de achterzijde van de refurbished iPhone 6 Plus heeft 8 megapixels en kan filmen in Full HD (1080P) of slowmotion met 240 beelden per seconde. De camera heeft gezichtsherkenning en True Tone-flash voor het maken van prachtige fotos!

Batterij

Dankzij de ingebouwde 2915 mAh LiPo batterij gaat het toestel in de stand-by stand maar liefst 384 uur mee. Er kan 24 uur op 3G gebeld worden, 80 uur muziek geluisterd worden of 14 uur video gekeken worden. Opladen gaat eenvoudig door de optioneel verkrijgbare Lightning-dockconnector aan te sluiten op het lichtnet of uw computer.

Kleuren

De refurbished iPhone 6 Plus is beschikbaar in 3 kleuren (uiteraard afhankelijk van onze voorraad): space grey (space grijs), gold (goud) of silver (zilver).

Geheugen

Kiest u voor een iPhone 6 Plus met 16 GB, 64 GB of 128 GB? Deze opslag is intern en niet uitbreidbaar. Wij raden u aan hier van te voren goed over na te denken, want als u de duizenden interessante apps uit Apple’s App Store eenmaal ontdekt heeft doet u er verstandig aan een refurbished iPhone 6 Plus te kiezen met meer geheugen.

Refurbished iPhone 6 Plus 16GB

De refurbished iPhone 6 Plus is verkrijgbaar vanaf 16GB. Vind je het onnodig om al je foto’s en video’s te bewaren? Vind je het onprettig om heel veel bestanden op het geheugen van je telefoon te laten staan? Maar wil je wel het gemak van een groter scherm? Dan is een refurbished iPhone 6 Plus 16GB het ideale toestel voor jou. Als je niet veel foto’s neemt met dit grotere toestel, dan is de refurbished iPhone 6 16GB de ideale combinatie van een groter scherm en een kleinere opslagcapaciteit. De iPhone 6 Plus refurbished is verkrijgbaar in de volgende kleuren.

Refurbished iPhone 6 Plus 64GB

Het middelste formaat opslagcapaciteit van de iPhone 6 Plus refurbished is 64GB. Vind je het fijner om net iets meer opslaggeheugen te hebben om je persoonlijke kiekjes en filmpjes op te slaan? Dan vind jij het vast fijn om de refurbished iPhone 6 Plus 64GB in je bezit te hebben. Met een refurbished iPhone 6 Plus 64GB heb je vier keer zoveel ruimte als met 16GB. Je hoeft niet je foto’s te verwijderen of te verplaatsen naar een harde schijf of de cloud. Hoeveel dat is laten we je ook graag zien in concrete cijfers. Met 64GB kun je 18.310 foto’s bewaren of 640 minuten film. De refurbished iPhone 6 Plus 64GB is verkrijgbaar in onderstaande kleuren.

Refurbished iPhone 6 Plus 128GB

Vind jij het leuk om alles op foto of beeld vast te leggen? Film je graag met een groot scherm en bewaar je het liefste al je bestanden voor later? Dan zit jij helemaal goed met de refurbished iPhone 6 Plus 128GB. Met de refurbished iPhone 6 Plus 128GB kun je helemaal losgaan met foto’s en video’s en naar hartelust alles bewaren. Op een refurbished iPhone 6 Plus 128GB kun je 36.620 foto’s bewaren 1280 minuten film. Dit type toestel is verkrijgbaar in de drie bekende kleuren van Apple.

Refurbished iPhone 6 Plus kopen?

De refurbished iPhone 6 Plus is nu extra voordelig geprijsd bij Green Mobile! En de verzendkosten? Die betalen wij!

Uitleg over kwaliteit

Uitleg over kwaliteit Kwaliteit: Goed Kwaliteit: Zeer goed Kwaliteit: Als nieuw
Technisch in topconditie Ja Ja Ja
Beeldscherm Lichte, zichtbare sporen Zeer lichte gebruikssporen Als nieuw
Behuizing Lichte, zichtbare sporen Zeer lichte gebruikssporen Als nieuw
Oplader en/of datakabel ja ja ja
Verpakking Green Mobile Green Mobile Green Mobile
Garantie 24 maanden 24 maanden 24 maanden

Voorganger

Refurbished iPhone 6

Opvolger

Refurbished iPhone 6S