Refurbished iPhone

Sorteer op:
Sorteer op:

Refurbished iPhones bij Green Mobile

Het wordt steeds duurder om high-end smartphones te kopen tegenwoordig. Tenzij u op speciale verkopen en promoties wacht, kunt u uiteindelijk honderden euro’s betalen. Dat is waarom veel consumenten kiezen voor gerenoveerde telefoons om wat geld te besparen. Op deze pagina zullen we eens kijken naar wat de term gerenoveerde telefoon eigenlijk betekent, en wat voor verschillende merken wij aanbieden. Zoals je zult zien, zijn opgeknapte telefoons eigenlijk heel gewoon maar u moet wat meer onderzoek doen dan je gewend bent. U wilt zeker weten dat u daadwerkelijk koopt wat voor u het beste is. Onze refurbished iPhones zijn zo goed als nieuw én natuurlijk krasvrij. Al onze refurbished iPhones worden op meer dan 20 verschillende punten gecontroleerd. Waar nodig worden ze voorzien van geheel nieuwe hardware. Je ontvangt hierdoor een iPhone die zo goed als nieuw is.

Dit zijn de modellen die wij in ons assortiment hebben: - Refurbished iPhone SE - Refurbished iPhone 5S - Refurbished iPhone 6 - Refurbished iPhone 6S - Refurbished iPhone 7 - Refurbished iPhone 7 Plus - Refurbished iPhone 8 - Refurbished iPhone 8 Plus - Refurbished iPhone X

Kwaliteitscheck op meer dan 20 punten

Wij vinden het belangrijk dat je lang kunt genieten van je nieuwe refurbished iPhone. Daarom bieden wij maar liefst 24 maanden garantie op refurbished iPhones. Deze garantie kunnen wij natuurlijk alleen bieden wanneer wij er zeker van zijn dat wij kwalitatief, goed werkende iPhones verkopen. Alle iPhones worden daarom bij Green Mobile eerst op meer dan 20 punten getest. Alleen wanneer ze onze grondige keuring doorlopen krijgen ze van ons de stempel refurbished. Onze toestellen worden zowel handmatig als door middel van computersoftware gecontroleerd, getest en natuurlijk waar nodig gerepareerd. De toestellen bij Green Mobile zijn dus in top conditie.

Onze strenge controle

Onze strenge controle begint bij het controleren van de behuizing. Alleen wanneer wij zelf ook het toestel met liefde zouden willen ontvangen komt het toestel door de keuring. Vervolgens kijken we naar de binnenkant van het product. Zo worden de telefoons onder andere gecontroleerd op: accu, luidspreker, wifi, camera en andere communicatie-apparatuur. Wij zorgen ervoor dat je een refurbished iPhone krijgt waar je nog jaren mee vooruit kan.

Wat is een refurbished telefoon eigenlijk?

Gerenoveerde telefoons komen met wat stigma. De lagere prijzen impliceren, voor sommigen, dat er iets mis is met de telefoon. U hebt mogelijk ook refurbished iPhones gezien die als "pre-owned" of "reconditioned" worden aangeboden. Dit zijn allemaal onderling verwisselbare termen die hetzelfde beschrijven. Al deze voorwaarden betekenen dat iemand de iPhone eerder heeft gekocht en vervolgens terugkeert naar Apple, provider of verkoper. Meestal was er niets mis met gerenoveerde telefoons nog voordat ze "opgeknapt" waren; de persoon heeft misschien gewoon besloten dat ze het niet wilden. In andere gevallen had de refurbished iPhone een soort klein hardware probleem, zoals een scherm dat eruit klapte of een gebarsten behuizing. In dat geval werd de iPhone gerepareerd en opnieuw verkocht als een "gerenoveerd" artikel.

Maar wat betekent refurbished volgens Apple?

Het verschil is, met een door de fabrikant gereviseerde iPhone, dat de reparaties die nodig waren om de mobiele telefoon 'als nieuw' te krijgen, rechtstreeks door de oorspronkelijke fabrikant werd uitgevoerd, in tegenstelling tot een derde partij. Zoals je je wel kunt voorstellen, heeft dit misschien uw voorkeur, maar refurbished iPhones van Green Mobile zijn gewoon een goede deal. Niet alleen voor u maar ook voor het milieu! Koop zorgvuldig en bekijk alle opties en mogelijkheden. Van een refurbished iphone 6s 64gb, refurbished iphone 8 tot aan een refurbished iphone xs.

Als het gaat om gerenoveerd versus nieuw, er is echt geen ander verschil dan het feit dat het licht werd gebruikt voordat het in uw bezit kwam. Een refurbished iPhone zou net als nieuw moeten werken. Het is technisch gezien niet meer een "nieuwe" telefoon, dus de term "gerenoveerd" signaleert eigenlijk dat onderscheid. De persoon die de telefoon oorspronkelijk heeft gekocht, heeft het misschien zelfs nooit gebruikt. Ze hebben het misschien zelfs in de originele verpakking achtergelaten. Dat is de reden waarom gerenoveerde telefoons zoveel kunnen zijn - ze zijn eigenlijk nieuw, maar je krijgt ze met flinke korting.

Bijvoorbeeld de refurbished iphone 8 plus. Dit pronkstuk is bij ons ruim in voorraad en met diverse grootte aan opslagcapaciteit. De betekenis van refurbished is niet meer minder dan een iPhone die technisch gecontroleerd en gegradeerd voor wat betreft de behuizing en het scherm. Refurbished is het Engelse woord voor 'gereviseerd'. Naast de technische controle en eventueel reparatie of vervanging van onderdelen wordt de buitenkant gepolijst en anders in ieder geval gegradeerd.

Dit is waar u op moet letten bij het winkelen voor refurbished iPhones

Als u wat geld wilt besparen moet u een aantal dingen in gedachten houden. U zult zelfs meer onderzoek willen doen dan u misschien zou doen als u een nieuw apparaat zou kopen. Bekijk de opties, de beschikbare kleur en de bijgeleverde accessoires. Controleer op garantie - Als de gereviseerde telefoon die u wilt kopen geen problemen heeft, zal de verkoper van de smartphone of de verkoper een garantie bij de aankoop opnemen (24 maanden op moederbord, 12 maanden op de batterij). Lees altijd de kleine lettertjes - u moet dit toch doen met een grote aankoop, maar het is vooral belangrijk wanneer u een gerenoveerde telefoon koopt. Bij Green Mobile kunt u ook met AfterPay betalen. Dit houdt in dat je achteraf een factuur krijgt. Binnen 14 dagen moet er worden afgerekend voor jouw refurbished iPhone.

De beste plaats om refurbished iPhones te kopen

Wat is de beste plaats om gerenoveerde telefoons te kopen? Er zijn eigenlijk genoeg plaatsen waar u refurbished iPhones kunt kopen. Bij bekende retailers of providers maar ook bij louche handelaren. Wij van Green Mobile garanderen u de beste keuze en uitsluitend refurbishied iPhones van uitstekende kwaliteit te verkopen.

Ons assortiment Refurbished iPhones

In het assortiment vind je oudere modellen zoals de iPhone 6 maar ook modellen uit een recenter verleden. De iPhone X is hier een voorbeeld van. Voor ieder wat wils. Samsung en Huawei telefoon zijn recentelijk toegevoegd aan ons aanbod.

Neem contact met ons op

De refurbished iPhone uit ons assortiment heeft dezelfde kwaliteit, functionaliteit en design als de originele iPhone. Bovendien betaald u meer als u een nieuwe iPhone aanschaft. Wilt u meer weten over onze refurbished iPhones en bijbehorende accessoires voordat u er één koopt? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord.