Refurbished iPhone

Profiteer van de
Laagsteprijsgarantie
Green Mobile garantie
-28 dagen bedenktijd
-24 maanden garantie
-Gratis verzending & retour
-100% gratis omruilgarantie
-Gratis accessoiresset TWV €39,99
Sorteer op:
Sorteer op:

Refurbished iPhone bij Green Mobile

De aanschaf van een refurbished iPhone is de oplossing tegen de steeds duurder wordende high-end smartphone toestellen. Nieuwe iPhones kunnen al snel €800-€1000,- euro kosten. Tenzij u kiest voor een abonnement of een aanbieding. Een refurbished iPhone is technisch in top conditie en zal net zo goed presteren als een nieuwe iPhone, met het grote verschil dat een gereviseerde iPhone een fractie kost van wat een nieuwe iPhone kost. Bij Green Mobile vindt u een breed en divers aanbod refurbished iPhones van verschillende kwaliteiten en prijzen. Door onze gereviseerde iPhones in te delen in verschillende kwaliteitsniveau's kunt u heel gemakkelijk kiezen voor de staat waarin het toestel verkeerd. Hierin kunt u bij ons kiezen voor de volgende kwaliteitsopties:

 

Al onze refurbished iPhones, refurbished Samsung toestellen en refurbished Huawei worden op meer dan 20 verschillende punten getest. Hierdoor weten wij zeker dat al onze gereviseerde iPhones in absolute topconditie zijn. 

In onze categorie iPhones hebben wij de volgende toestellen in ons assortiment:- Refurbished iPhone SE - Refurbished iPhone 6 - Refurbished iPhone 6S - Refurbished iPhone 7 - Refurbished iPhone 7 Plus - Refurbished iPhone 8 - Refurbished iPhone 8 Plus - Refurbished iPhone X

Refurbished iPhones gecheckt op meer dan 20 punten

Wij vinden het belangrijk dat je lang kunt genieten van je nieuwe refurbished iPhone. Daarom bieden wij maar liefst 24 maanden garantie op refurbished iPhones. Deze garantie kunnen wij natuurlijk alleen bieden wanneer wij er zeker van zijn dat wij kwalitatief, goed werkende iPhones verkopen. Daarom testen wij al onze refurbished iPhones op meer dan 20 punten. Alleen wanneer ze onze grondige keuring doorlopen krijgen ze van ons de stempel refurbished. Onze toestellen worden zowel handmatig als door middel van computersoftware gecontroleerd en getest. De toestellen bij Green Mobile zijn dus in top conditie. Bij de levering van uw toestel ontvangt u daarom ook een uitgebreid testrapport, zodat u ook op de hoogte bent van de kwaliteit van de iPhone.

Onze strenge iPhone controle

De controle van onze refurbished iPhones begint bij de behuizing van het toestel. Alleen wanneer wij zelf ook het toestel met liefde zouden willen ontvangen komt het toestel door de keuring. Vervolgens kijken we naar de binnenkant van het product. Zo worden de telefoons onder andere gecontroleerd op: accu, luidspreker, wifi, camera en andere communicatie-apparatuur. Wij zorgen ervoor dat u een refurbished iPhone krijgt waar u nog jaren mee vooruit kunt.

Wat is een refurbished iPhone eigenlijk?

Een refurbished iPhone of gerenoveerde iPhone is een ingeleverde iPhone, die veelal worden ingeleverd wanneer mensen een nieuw toestel hebben. Deze iPhones zijn vaak nog in absolute top conditie. Sommige gereviseerde iPhones worden ook aangeboden als "pre-owned" of "reconditioned". Dit zijn allemaal onderling verwisselbare termen die hetzelfde beschrijven. Al deze voorwaarden betekenen dat iemand de iPhone eerder heeft gekocht en vervolgens terugkeert naar Apple, provider of verkoper. Meestal was er niets mis met gerenoveerde telefoons nog voordat ze "opgeknapt" waren; de persoon heeft misschien gewoon besloten dat ze het niet wilden. 

Maar wat betekent refurbished volgens Apple?

Wanneer een iPhone door Apple wordt gereviseerd, worden de iPhones aan dezelfde functionele tests onderworpen als nieuwe iPhones. Hiernaast kunt u bij een refurbished iPhone van Apple rekenen op 12 maanden garantie. Daarnaast verkoopt Apple alleen refurbished iPhones die voor "als nieuw" kunnen worden verkocht. Deze gecertificeerd refurbished certificering brengt echter ook een prijskaartje met zich mee. Een refurbished iPhone is bij Apple "slechts" 15% goedkoper. 

Refurbished iPhone vs tweedehands iPhone

Er zijn grote verschillen tussen een refurbished iPhone en een tweedehands iPhone. Hoewel dit vaak niet aan de buitenkant van de iPhone te zien is, zitten de verschillen vaak in de technische conditie van een iPhone. Alle refurbished iPhone toestellen worden op meer dan 20 punten gecheckt. Hierdoor kunt u met een gerust hart een refurbished iPhone kopen. Daarnaast ontvangt u bij de aanschaf van een refurbished iPhone bij Green Mobile, maar liefst 24 maanden garantie, een accessoires set en kunt u ten alle tijden gebruik maken van de technische kennis van onze productspecialisten. Stuk voor stuk voordelen waarvan u kunt genieten wanneer u kiest voor een refurbished iPhone. 

Dit is waar u op moet letten bij het winkelen voor refurbished iPhones

Als u wat geld wilt besparen moet u een aantal dingen in gedachten houden. U zult zelfs meer onderzoek willen doen dan u misschien zou doen als u een nieuw apparaat zou kopen. Bekijk de opties, de beschikbare kleur en de bijgeleverde accessoires. Controleer op garantie - Als de gereviseerde telefoon die u wilt kopen geen problemen heeft, zal de verkoper van de smartphone of de verkoper een garantie bij de aankoop opnemen (24 maanden op moederbord, 12 maanden op de batterij). Lees altijd de kleine lettertjes - u moet dit toch doen met een grote aankoop, maar het is vooral belangrijk wanneer u een gerenoveerde telefoon koopt. Bij Green Mobile kunt u ook met AfterPay betalen. Dit houdt in dat je achteraf een factuur krijgt. Binnen 14 dagen moet er worden afgerekend voor jouw refurbished iPhone.

De beste plaats om refurbished iPhones te kopen

Wat is de beste plaats om gerenoveerde telefoons te kopen? Er zijn eigenlijk genoeg plaatsen waar u refurbished iPhones kunt kopen. Bij bekende retailers of providers maar ook bij louche handelaren. Wij van Green Mobile garanderen u de beste keuze en uitsluitend refurbishied iPhones van uitstekende kwaliteit te verkopen.

Ons assortiment Refurbished iPhones

In het assortiment vind je oudere modellen zoals de iPhone 6 maar ook modellen uit een recenter verleden. De iPhone X is hier een voorbeeld van. Voor ieder wat wils. Samsung telefoons zijn recentelijk toegevoegd aan ons aanbod.

Refurbished iPhone kopen?

De refurbished iPhone uit ons assortiment heeft dezelfde kwaliteit, functionaliteit en design als de originele iPhone. Bovendien betaald u meer als u een nieuwe iPhone aanschaft. Wilt u meer weten over onze refurbished iPhones en bijbehorende accessoires voordat u er één koopt? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord.