gratis verzenden en retourneren in NL en BE        Laagste prijsgarantie voor refurbished smartphones en tablets        Standaard 12 maanden garantie

Getoonde prijzen zijn incl. BTW

Apple Silicone Case iPhone 7

€ 39,00
Op voorraad

* Verplichte velden

SKU : Apple Silicone Case iPhone 7
Categories: Accessoires
Zullen we je op de hoogte houden wanneer dit product weer leverbaar is?
Laat je e-mailadres achter.

Apple Silicone Case iPhone 7

Deze door Apple ontworpen siliconen case past precies over de volumeknoppen, de knop voor de sluimer/waakstand en natuurlijk de vormen van jouw refurbished iPhone 7 zonder dat het geheel veel dikker of zwaarder wordt. Aan de binnenkant zorgt het zachte microvezel voor een goede bescherming van jouw refurbished iPhone 7. Aan de buitenkant voelt de afwerking van silicone prettig aan en zorgt het voor een goede grip. Omdat dit een origineel Apple product betreft, ben je verzekerd van een perfecte pasvorm en goede kwaliteit.


De Apple Silicone Case is beschikbaar in de volgende kleuren:

  • White
  • Midnight Blue
  • Azure
  • Black
  • Red
  • Mist Blue
  • Pollen
  • Pink Sand
  • Camellia
  • Flamingo
Meer informatie
Article code Nee
Kleur n.v.t.
Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Apple Silicone Case iPhone 7


Aantal sterren

Refurbished smartphones, tablets en smartwatches van Green Mobile zijn uitvoerig gereinigd en getest. Speciale software controleert alle functies van het device en bepaald of het apparaat door de kwaliteitscontrole komt. Knoppen, schakelaars en uiterlijke kenmerken worden handmatig door medewerkers van het team van Green Mobile getest. Zo garanderen we niet alleen toestellen die er netjes uit zien, maar ook technisch in topconditie zijn.


KWALITEIT: GOEDKWALITEIT: ZEER GOEDKWALITEIT: ALS NIEUW
Technisch in topconditie Ja Ja Ja
Beeldscherm Lichte, zichtbare gebruikssporen Zeer lichte, zichtbare gebruikssporen Als nieuw
Behuizing Lichte, zichtbare gebruikssporen Zeer lichte, zichtbare gebruikssporen Als nieuw
Verpakking Green Mobile  Green Mobile  Green Mobile 
Garantie 12 maanden 12 maanden 12 maanden


De kwaliteit 'goed' heeft mogelijk lichte, zichtbare gebruikerssporen op het beeldscherm en/of de behuizing. De kwaliteit ‘zeer goed’ heeft mogelijk enkele zeer oppervlakkige krasjes op het scherm en/of de behuizing. De kwaliteit 'als nieuw' heeft geen tot zeer lichte gebruikerssporen op het beeldscherm en/of de behuizing. Alle kwaliteitsklassen zijn technisch in topconditie en hebben 12 maanden garantie.