gratis verzenden en retourneren in NL en BE        Laagste prijsgarantie voor refurbished smartphones en tablets        Standaard 12 maanden garantie
Gratis accessoires t.w.v. € 24,99

Getoonde prijzen zijn incl. marge

Refurbished iPhone 6 Plus

Speciale prijs € 389,00 Normale prijs € 599,00
Snel te leveren uit voorraad:
Waardering:
100% of 100
Green Mobile biedt de laagste prijsgarantie voor de Refurbished iPhone 6 Plus! Elders goedkoper? Neem contact met ons op.
Op voorraad

* Verplichte velden

SKU : Refurbished iPhone 6 Plus
Categories: Default Category
Zullen we je op de hoogte houden wanneer dit product weer leverbaar is?
Laat je e-mailadres achter.

Refurbished iPhone 6 Plus

De refurbished iPhone 6 Plus is de grote broer van de refurbished iPhone 6 en enorm populair bij Green Mobile! Deze smartphone stamt uit 2014 en heeft een beelddiagonaal van maar liefst 5,5 inch (14 centimeter). Het touchscreen Retina HD scherm gebruikt heeft 401 pixels per inch, haarscherp dus! Net als de iPhone 5S en de iPhone 6S heeft ook de refurbished iPhone 6 Plus een Touch ID. Met deze vingerafdrukscanner kunt u uw toestel eenvoudig ontgrendelen.

Voordelen

  • Het scherm is prachtig en heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels, perfect voor het kijken van video’s of het spelen van games.
  • De camera is sterk verbeterd en maakt prachtige foto’s, zelfs bij weinig licht.
  • Veel lichter dan vergelijkbare smartphones met deze afmetingen.

Nadelen

  • De iPhone 6 Plus is groot en daardoor lastig met één hand te bedienen (of met kleine handen) en niet in een broekzak te stoppen.

Simlockvrij

De refurbished iPhone 6 Plus is simlockvrij, wat betekent dat simkaarten van alle telecomaanbieders geaccepteerd worden!

Garantie

Op een refurbished iPhone 6 Plus krijgt u standaard één jaar garantie.

Camera

Net als iedere iPhone heeft ook de refurbished iPhone 6 Plus twee camera’s: een camera aan de voorzijde en een camera aan de achterzijde. De camera aan de voorzijde heeft 1,2 megapixels voor het maken van foto’s en het filmen van 720P video’s. De camera aan de achterzijde van de refurbished iPhone 6 Plus heeft 8 megapixels en kan filmen in Full HD (1080P) of slowmotion met 240 beelden per seconde. De camera heeft gezichtsherkenning en True Tone-flash voor het maken van prachtige foto's!

Batterij


Dankzij de ingebouwde 2915 mAh LiPo batterij gaat het toestel in de stand-by stand maar liefst 384 uur mee. Er kan 24 uur op 3G gebeld worden, 80 uur muziek geluisterd worden of 14 uur video gekeken worden. Opladen gaat eenvoudig door de Lightning-dockconnector aan te sluiten op het lichtnet of uw computer. Deze kabel wordt uiteraard meegeleverd bij uw refurbished iPhone 6 Plus!

Kleuren

De refurbished iPhone 6 Plus is beschikbaar in 3 kleuren (uiteraard afhankelijk van onze voorraad): space grey (space grijs), gold (goud) of silver (zilver).

Geheugen

Kiest u voor een iPhone 6 Plus met 16 GB, 64 GB of 128 GB? Deze opslag is intern en niet uitbreidbaar. Wij raden u aan hier van te voren goed over na te denken, want als u de duizenden interessante apps uit Apple’s App Store eenmaal ontdekt heeft doet u er verstandig aan een refurbished iPhone 6 Plus te kiezen met meer geheugen…

Meer informatie
Article code Nee
custom label Gratis accessoires t.w.v. € 24,99
Kleur n.v.t.
Schrijf uw eigen review

You're reviewing: Refurbished iPhone 6 Plus


Aantal sterren

Refurbished smartphones, tablets en smartwatches van Green Mobile zijn uitvoerig gereinigd en getest. Speciale software controleert alle functies van het device en bepaald of het apparaat door de kwaliteitscontrole komt. Knoppen, schakelaars en uiterlijke kenmerken worden handmatig door medewerkers van het team van Green Mobile getest. Zo garanderen we niet alleen toestellen die er netjes uit zien, maar ook technisch in topconditie zijn.


KWALITEIT: GOEDKWALITEIT: ZEER GOEDKWALITEIT: ALS NIEUW
Technisch in topconditie Ja Ja Ja
Beeldscherm Lichte, zichtbare gebruikssporen Zeer lichte, zichtbare gebruikssporen Als nieuw
Behuizing Lichte, zichtbare gebruikssporen Zeer lichte, zichtbare gebruikssporen Als nieuw
Verpakking Green Mobile  Green Mobile  Green Mobile 
Garantie 12 maanden 12 maanden 12 maanden


De kwaliteit 'goed' heeft mogelijk lichte, zichtbare gebruikerssporen op het beeldscherm en/of de behuizing. De kwaliteit ‘zeer goed’ heeft mogelijk enkele zeer oppervlakkige krasjes op het scherm en/of de behuizing. De kwaliteit 'als nieuw' heeft geen tot zeer lichte gebruikerssporen op het beeldscherm en/of de behuizing. Alle kwaliteitsklassen zijn technisch in topconditie en hebben 12 maanden garantie.